isparta-oto-ekspertiz
Isparta'da konteyner evler için Davraz Prefabrik en iyi çözümü sunuyor!
ISPARTA
G.Tarihi: 02.10.2021 00:51
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Müstakil Evde En Ucuzu Konteyner Ev Oldu

 Konteyner Ev Şehir yaşamının meydana getirdiği bu sorunları bütçe imkanları çerçevesinde en ekonomik konut fiyatlarıyla aşmak isteyen vatandaşlar ekonomik konteyner evlere  yöneldi. Şehrin getirdiği sorunlarla birlikte pandeminin de oluşturduğu sağlık endişeleri konteyner evlere olan talebi beklenmedik şekilde yoğunlaştırdı.

Prefabrik yapı sektöründe konteyner evler de üreten Davraz Prefabrik oluşan yoğun talebi karşılayabilmek için 1+1 ve 2+1 alternatiflerinde konteyner ev modelleri geliştirdi. Bu evlerin tasarımında yapı güvenliği ve kullanım ergonomisiyle birlikte ekonomik konteyner ev fiyatları da dikkate alındı. Talep eden herkesi ekonomik konut sahibi yapmak hedeflendi. Ortalama bir ailenin günlük kullanımda tüm barınma ihtiyaçlarını karşılayacak 2+1 konteyner  evde standart bir konuttan beklenen tüm konfor bulunuyor. Yapı güvenliği, uzun ömür, kullanım ergonomisi ile üstünlüklere sahip bu ev cazip fiyatıyla en çok ilgi görenler modeller arasında. Anahtar teslimi 1+1 hazır konteyner. 

Davraz Prefabrik müstakil yeni nesil konut modeline yani konteyner evlere sahip olmak isteyen herkesi yeni ev sahibi yapmak için tüm imkanları hazırlamış. Konteyner modeliyle üretilen 1+1 konut ‘Benim param yok, nasıl ev sahibi olabilirim’ diyenleri de ev sahibi yapacak. Anahtar teslimi üretilerek sevk edilen 1+1 konteyner evler çok cazip fiyatlara satılıyor. Bu fiyatla sizin de ev sahibi olmanız hiç de hayal değil. Davraz Prefabrik ile iletişime geçin. Ortalama 3 gün içerisinde tamamlanan konteyner evinizi dilediğiniz yere sevk ettirebilirsiniz. Vinçten indirilir indirilmez eviniz aynı gün kullanıma hazır. Ayrıca konteyner evlerde; düz çatılı, beşik çatılı veya teraslı seçenekleri de bulunmakta.
Bağda, bahçede, köyde ve kentte Hızlı, Pratik ve Ekonomik yaşam mekanları için konteynerler ideal çözüm olarak tercih ediliyor..... Taşınabilir olması sebebiyle de ilgi görüyor.


 Pratik, Ekonomik, estetik, Depreme Dayanıklı, Uzun Ömürlü, Yalıtımlı Prefabrik ve Konteyner Evler Davraz Prefabrik’te…
Kampanyalar ve bilgi için iletişim bilgileri aşağıda verilmiştir.
 
Adres:Sanayi mahallesi 105. cadde No:20 (Şehir Hastanesi üst yolu,Karayolları Binası yolu üzeri) ISPARTA
Telefon0506 167 38 52
 
 ''Her zaman, her yerde yaşabilir mekanlar... '' Keyifle yaşanacak evler sizi bekliyor...'' 
İsteyene lüx villa,bağ evi,dağ evi,yayla evi,tarla evi ve bahçeli yaşam evlerini size özel tasarımlarla en uygun fiyatlara Davraz Prefabrik'te...
 


 
643c8be5-f51c-47df-9895-07ebd9b091fdb7395a12-a86a-42e7-8026-07eee1304506f644ef39-f1e4-45bf-bd20-9ac40941e3af

Whats-App-Image-2021-10-01-at-22-50-38
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.