isparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Kırık, Çatlak veya Hasarlı Ekran Onarımı Akıncılar Teknik Serviste
ISPARTA
G.Tarihi: 06.10.2021 23:58
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
TELEFONUNUZA 5 YILDIZLI ONARIM HİZMETİ 
Isparta'da Kırık, Çatlak veya Hasarlı Ekran Onarımı Akıncılar Teknik Serviste.
Ekranda çatlak, dokunma sorunları veya ekranda çizgiler mi var? Aynı gün premium ekran değişimi alın...!

Telefonunuzun yeni bir ekrana ihtiyacı varsa, Akıncılar Teknik Servis en popüler telefon markalarının ekranlarını değiştirme ve uzmanlığına sahiptir. Kullanılan ekranlar piyasadaki en kaliteli orijinal ekranlardır, ancak orjinal ekranı bulunamıyorsa yan sanayi ekranlar kullanılır..Onarımdan sonra eksiksiz bir kalite kontrol yaplır.
 
ARKA KAPAK DEĞİŞİMİ
Akıncılar Teknik Servis, Isparta'da iPhone'larda arka cam değiştirme hizmeti sunan nadir firmalardan biridir.. Kablosuz şarj devresine zarar vermeden kırık camı güvenli bir şekilde çıkarmak için özel lazer makinesi kullanılır.. Ayrıca en popüler telefon modelleri için arka kapak değiştirme hizmeti de sunmaktadır.
 
TEŞHİS HİZMETİ
Cihazınızda bir sorun varsa ancak ne olduğundan emin değilseniz, o zaman bir teşhis hizmeti var. Deneyimli teknisyenler sorunu teşhis edebilir ve cihazınızı düzeltmek için gereken iş için fiyat teklif verebilir.
 
TELEFON BATARYA DEĞİŞTİRME
Şarjınız hemen bitiyor mu? Her zamanki kadar uzun sürmüyor mu? Yeni bir batarya, cihazınıza yeni bir yaşam süresi kazandıracak!

ŞARj PORTU ONARIMI
Bir telefondaki en can sıkıcı hatalardan biri, şarj portunun arızalı olmasıdır. Telefonunuz olması gerektiği gibi şarj olmuyorsa, şarj bağlantı noktasında bir sorun olabilir.

MOBİL KAMERA TAMİRİ
Selfie'leriniz mükemmel şekilde sonuçlanmıyor mu? Kamera odağınızla ilgili sorun mu yaşıyorsunuz? Bunlardan herhangi biri size tanıdık geliyorsa, kameranızın onarılması veya değiştirilmesi gerekebilir.

HOPARLÖR TAMİRİ
Arama sırasında insanları duyamıyor musunuz? Belki de müziğin olması gerektiği kadar net değil? Cihazınızdaki hoparlörlerden birinde sorun olabilir.
Bazen bir sorun cihazda daha derinde yatar ve uzman onarımları gerektirir. Bunları deneyimli bir teknisyen tarafından yaptırmanızı öneririz! 
Akıncılar Teknik Servis Isparta'da 1999'dan bugüne mobil cep telefonu onarımları konusunda kapsamlı bir tecrübeye ve üst düzey tamir ekipmanlarına sahiptir.
Ödeme ancak onarım tamamlandıktan sonra alınır ve %100 memnun kalırsınız.

Adres: Belediye işhanı kat: 1 No:182 ISPARTA
Telefon: 0246 218 76 77
 

1
 
Whats-App-Image-2021-10-06-at-23-25-04

Whats-App-Image-2021-10-06-at-23-25-04-1
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.