isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
Isparta'da ''inşaat zirvesi''alanında uzman kişiler konuştu
ISPARTA
G.Tarihi: 13.03.2019 10:34
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
SDÜ BÜLTENİ

“Kariyerinizde İz Bırakalım”
Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Topluluğu tarafından “Kariyerinizde İz Bırakalım” sloganı ile bu yıl sekizincisi düzenlenen “İnşaat Zirvesi”  alanında uzman kişileri ağırlayarak öğrencilerin kariyer hayatına yön vermeye devam ediyor.





Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde başlayan zirvenin açılış konuşmasını Topluluk Başkanı Enes Hamdi İnanç yaptı. İnanç, “Topluluk olarak birçok etkinliklere ve ilklere imza attık.  İyi şeyler inanıldığında, daha iyi şeyler sabredildiğinde, en iyi şeyler ise vazgeçilmediğinde gerçekleşir.” dedi.





Kendisinin de bir SDÜ mezunu olduğunu dile getirerek sözlerine başlayan İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcisi Şeref Korkmaz, öğrencilere “İleride sizleri birçok zorlu süreçler beklemekte bu yüzden sizler eleştirel düşünceye sahip, sorunlara çözüm üretebilen ve yenilikçi olmalısınız. İnşaat mühendisleri aslında medeniyet mühendisleridir.” mesajını verdi.



Dünyada yaşanan ekonomik krizler ve bu krizlerin ülkemize olan etkisine değinen Mühendislik Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi İlyas Devran Çelik de “Bu krizlerden inşaat sektörünün yanı sıra sektöre bağlı 57 alan da etkileniyor. Nitelikli personel de bu krizleri fırsata çevirerek kendilerine yer buluyor. Kendinizi ne kadar geliştirir ve yetiştirirseniz sizin için o kadar iyi olacaktır.” dedi.



Açılış konuşmalarının akabinde Mühendislik Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Mesut Tığdemir, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdal Terzi, URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Ergun Baştan, SMR Strategy Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Levent SÜMER, STRATA Genel Müdürü Alpaslan Sarıkaya, Konya Organize Sanayi Bölgesi Plan ve Proje Müdürü Mustafa Kaya ve Ağaoğlu Grup İş Geliştirme Başkanı / İcra Kurulu Üyesi Burak Kutluğ konuşmalarını gerçekleştirdi.

Etkinlik workshop ile sona erdi.


 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.