isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da  garantili şanzıman ve diferansiyel servisi Oto Yasin
ISPARTA
G.Tarihi: 16.01.2022 19:45
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
OTO YASİN: TAMİRDE GÜVEN VE HİZMETİN ADRESİ

Isparta'da 35 yıllık iş tecrübesiyle Oto Yasin her marka ve model Tüm araçlarınızın  şanzıman ve diferansiyel onarımlarında tam 12 ay garanti veriyor.  Ayrıca tam donanımlı garajında da 4 4'lük ekspertiz hizmeti veriyor.

Oto Yasin,  otomatik ve manuel şanzıman onarımları ve şanzıman servislerinde uzmanlaşmıştır.
Şanzıman, Debriyaj, Aks, Diferansiyel ve şanzıman onarımları, değişimleri, şanzıman tadilatı ve şanzıman yenileme hizmetleri, Oto Yasin'de tam 12 ay tamir ve parça garantili olarak yapılmaktadır.

Oto tamirinde ve özellikle şanzıman ve şanzıman onarımlarında 35 yılı aşkın tecrübesiyle Oto Yasin, hem deneyimi hem de en son teknik arıza teşhis ekipmanının kullanımıyla üstün bir onarım hizmeti sağlıyor.. Mükemmel müşteri hizmeti sunuyor ve tüm işler garantilidir!
Şanzıman sorunları, debriyaj onarımı, arıza onarımı, şanzıman sorun giderme ve arıza teşhisi için Isparta'da Oto Yasin'den başkasına gitmenize gerek yoktur. Yüksek performanslı otomobiller, prestijli, klasik ve klasik araçlar dahil tüm marka ve modeller için şanzıman ve diferansiyel onarımları için tek adres Oto Yasin.

''Her marka araç için şanzıman, diferansiyel, elektrikli ve hidrolik direksiyon onarımını ve yenilenmesini sağlıyoruz, otomatik şanzıman onarımları ve yukarıda belirtilen işlemler bizim uzmanlık alanımızdır.''
 
OTO YASİN ISPARTA

-İletişim:
Oto Yasin Ekspertiz
Gül Küçük Sanayi Sitesi
G Ada
4. Blok
No: 1 ( Hilton Garden Otel Karşısı)
 
-Telefon:

0 (246) 224 14 43
0 (533) 763 61 44
0 (544) 900 64 69
 
-Web:
www.otoyasinekspertiz.com
www.ispartaotoyasin.com
 
-Elektronik Posta:
info@otoyasinekspertiz.com
info@ispartaotoyasin.com
 
-Sosyal Medya
İnstagram:
https://www.instagram.com/oto.yasin
 


 
DSC0456-Copy

DSC0457-Copy

DSC0458-Copy

DSC0459-Copy

DSC0460-Copy

isparta-sanziman-direksiyon-tamiri

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.