isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Bu Bölgelerde Elektrikler Kesilecek!
ISPARTA
G.Tarihi: 08.06.2016 15:29
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
AKDENİZ ELEKTRİK DAĞITIM ISPARTA İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDEN ELEKTRİK KESİNTİSİ

1-)yatırım çalışmaları nedeniyle Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından enerji kesintisi talep edilmektedir.
Şirketimizce uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.
13 Haziran 2016 Pazartesi günü 06:00 ile 08:00 saatleri arasında Barla TM' de yapılacak enerji kesintisinden; Eğirdir İlçesine bağlı; Barla, Beydere ve Bağören Köyleri, Atabey İlçesine bağlı; Harmanören ve Pembeli Köyleri, Ekpet İnşaat, Barla yolu üzeri Karayolları şantiyesi, Askeri Karaburun tesisi, DSİ Pompası, Isparta içme suyu, Demirtaş ticaret, Barla Petrol, Hoyran Sulama Birliği, İbrahim, Demir, Halil Çetinkaya, Senirkent İlçesine bağlı; Kayaağzı, Akkeçili ve Gençali Köyleri, Gençali Köyü 1. ve 2. pompa istasyonları, Döne Turan petrol, Öz petrol, Gülbudak tarım, Güler tarım, Gürçelik, Şahin, Turgaylar, Sökerler Soğuk Hava Depoları ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.
2-)yatırım çalışmaları nedeniyle Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından enerji kesintisi talep edilmektedir.

Şirketimizce uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.
12 Haziran 2016 Pazar günü 04:00 ile 08:00 saatleri arasında Isparta TM' de yapılacak enerji kesintisinden; Gönen İlçesine bağlı; Senirce Köyü, Süleyman DEMİREL Üniversitesi, Süleyman DEMİREL Botanik Parkı, Süleyman DEMİREL Organize Sanayi Bölgesi, Süleyman DEMİREL Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Belediye Katı Atık Tesisleri, Lukoil Petrol, Petrol Ofisi, Erk İnşaat, Isparta Mensucat, Öz İnşaat GES, Ertuğrul Kereste ve Botaş Senirce istasyonu ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.
Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.