isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Isparta ve Değerleri Temalı “ISPARTA SANAT SERGİSİ”
ISPARTA
G.Tarihi: 09.06.2016 09:51
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta ve Değerleri Temalı “ISPARTA SANAT SERGİSİ” Sanatseverleri bekliyor…

Tarihin ilk dönemlerinden bu yana, pek çok uygarlığa beşiklik eden ve sahip olduğu coğrafik ve stratejik konumu ile geçmişte önemli bir kavşak noktası olan Isparta’nın sahip olduğu zengin kültür, sanat ve tarih birikimlerini, daha verimli ve daha güçlü bir şekilde ortaya çıkararak, toplumla paylaşmak hepimiz için sosyal bir sorumluluk ve görevdir.
2016 Isparta Kültür Sanat Yılı Etkinlikleri kapsamında il ve ulusal düzeyde geleneksel ve plastik sanatlar alanında 87 sanatçının eserlerinden oluşan, Isparta ve değerleri temalı “
ISPARTA SANAT SERGİSİ” düzenlenecektir. Amaç;  sanatçıların ifade biçimiyle Isparta’nın kültürel ve turistik değerlerini il ve ülke düzeyinde tanıtmak, sanatçılar arasında üslup kaynaşması sağlamaktır. 
Isparta Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, ELELE Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğinde hazırlıkları tamamlanan sergi açılışı 13 Haziran 2016 tarihinde saat 14.00 de Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Sergi Salonunda yapılacaktır. 26 Haziran 2016 tarihine kadar açık kalacak olan sergiye tüm halkımız davetlidir.


Tarih    : 13 Haziran 2016 Pazartesi
Saat    : 14:00
Yer    : İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü 
 
Güzel Sanatlar Galerisi Sergi Salonu


                                     ISPARTA VALİLİĞİ
                                    İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü


Sergi Küratörü: Rahime Halide SOYSAL Ayşegül ACAR, Çiğdem ALAR, Zeliha ALAV, Hülya ALTAŞ, Melahat ARAL AKTAN, Esin ARTUN, Nurdan ATLI, Gülay AYYILDIZ, Hilal BALCI, Hülya BAYRAK, Özge BEYDOĞAN, Emine BULUT, Ahmet Vildan BÜYÜKEKŞİ, Emel ARTUN BÜYÜKKALAY, Ayşe TANRIVER CELASİN, Ülkü CILIZOĞLU, Güldane ÇALAP, Ayşe ÇALLI, Gülfizar ÇAYLI, Deniz ÇELİKER, Zuhal DEREBAŞO, Dilek DEMİR, Bayram DEMİRAL, Sedat DEMİRCİ, Ayben DURİ, Ünal ERDİNÇ, Özdemir ESGİN, Binnur GÖKTAŞ, Melek GÜNBEY GÜLER, Erkan GÜRDAL, Yasemin OĞUZ GÜNER, Gülbin GÜLER, Nuray DEMİRBİLEKGÖKDOĞAN, Hande HAS, Kevser HIZ, Özlem KORKMAZ, Bilgehan KAYA, Elif Bayrak KAYA, Hatice Özge KAYA, İbrahim KESEK, İbrahim KUŞ, Kübra KUŞ, Leyla AFACAN KODAMAN, Oktay KÖSE, Mürvet KEYİK, Emine KAYHAN, Mümine Ceren KOYU, Leyla PAMİR KUMBUL, Arzu Revza KAYA, Serpil AKTAN KAHAR, Cem KEBENÇ, Menekşe MEÇO, Rengin OYMAN, Harika ÖREN, Nuran ÖZ, Canan ÖZDEMİR, Mehmet ÖZKARTAL, Sabahat ÖZKAN, Vildan ÖZSOY, Mukadder ÖZTÜRK, Sibel ÖZTÜRK, Zülbiye SEVGİLİ POLAT, Sevda SAÇAN, Saniye SAĞBAŞ, Adem SAKAL, Asuman SOYLU, Rahime Halide SOYSAL, Suna SÖNMEZ, Nadire SÖNMEZ, Zübeyde ŞAHİN, Habibe ŞİMŞEK, Mahmut TOPRAK, Nermin TÜZEMEN, İzzet TEMEL, Zülfikar TÜRK, Büşra TELLİ, Hülya TOPAKTAŞ, Cuma TOKAT, Emine TEKİŞ, Duygu ÜMİTLİ TULGA, Özden ÜLKEN, Serap ÜNAL, Zafer ÜNLÜ, Gonca YAZGAN, Zübeyde YAVUZ, Melek YILMAZ, Sinem YÜCEL
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.