isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta Şehir Hastanesi web sitesinde yayınlandı
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Davranışsal bağımlıkları önleme seferberliğinde çocuklar ve gençler başta olmak üzere tüm toplumun bilişim teknolojilerinin işlevsel ve faydalı kullanımının sağlanmasına teşvik edilmesi, bu konuda bilgilendirilmesi için "2019-2023 Davranışsal Bağımlılıklar ile Mücadele Ulusal Strateji Belgesi ve Eylem Planı" faaliyetleri kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan dökümanlara (video, slayt, resim, afiş vs.) hastanemiz Web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Isparta Şehir Hastanesi

Bir 1 kişi, çocuk ve şunu diyen bir yazı 'İnterneti nasıl iivenli kullanırız? 1 İnternette tanıştığın kişilere karşı dikkatli ol. Yeni arkadaşlar edinmek eğlenceli olabilir ancak bazıları kendileri hakkında yalan söyleyebilir. Kişisel bilgi şifrelerini başkalarına söyleme. Böylece kötü niyetli kişilerden korunmuş olursun. 3 2 Tanımadığın kişilerden gelen mesajları asla açma. Çünkü bunlar genellikle uygunsuz, virüslü yada gereksiz şeyler içerir. Önce düşün, sonra paylaş. İnternet ortamında paylaştığın şeyleri daha silemezsin. 5 planla. Internetin zamanını çalmasına izin verme. Oyun oynayacağın zamanı ve ders çalışacağın zamanı iyi güvenli internet BAKANLIĞI GÜvenLi ÇOCUK weos' çizgi filmi olabilir


 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.