isparta-oto-ekspertiz
Isparta İskendercimm ve Ekrem Coşkun Döner hizmete açıldı
ISPARTA
G.Tarihi: 03.06.2020 20:35
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
İSKENDERCİMM VE EKREM COŞKUN DÖNER  LEZZETLERİ YENİDEN SİZLERLE

Isparta'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara veren İskendercimm ve Ekrem Coşkun Döner normalleşme sürecine girilmesiyle yeniden açıldı.

Uzun aranın ardından müşterilerini yeniden ağırlamanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden İskendercimm ve Ekrem Coşkun Döner işletmecileri, tüm tedbirleri alarak hizmet vermeye başladıklarını belirtti. Müşterilerin sağlığını ön planda tuttuklarını anlatan Ekrem Çoşkun Döner, "İşletmemizde günlük dezenfeksiyon yapılıyor. Oturma düzenini  ve masalar arasında istenilen mesafeyi ayarladık. 10 kişiden fazla grupları şu an için almayacağız. Müşterilerimizle tekrar bir arada olmaktan mutluluk duyduk." diye konuştu.

Yaprak Dönerin Isparta'daki en lezzetli durağı Ekrem Coşkun Döner ve Tavuk iskender,  Et iskenderin efsane ismi İskendercimm  şubeleri Uygun fiyatlı menüleriyle hemen çarşı merkezde...! Evden sipariş vermek isteyenler için ise Yemek Sepetinde...! 
 
Adres: 
Mimarsinan caddesi Belediye işhanı Arkası 
Paket Sipariş:
0246 345 32 32
 
6 (Copy)

7 (Copy)

9 (Copy)

10 (Copy)

11 (Copy)

12 (Copy)

13 (Copy)

14 (Copy)14 Copy (Copy)

image

 3 (Copy)

4 (Copy)

5 (Copy)

 

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.