isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
ISPARTA HALK ET HİZMETE AÇILDI
ISPARTA
G.Tarihi: 01.06.2021 21:05
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
HALK ET ISPARTA HİZMETE BAŞLADI
Isparta, et,tavuk ve şarküteri sektöründe yeni bir işletmeye daha kavuştu. Isparta'da tam merkezde bulunan  Halk Et Kasap açılışı STK'lar, Kurum, Kuruluşlar ve çok sayıda halkın katılımyla  saat 14:30'da dualarla açıldı. 

 Isparta'da  yaşayan vatandaşlarımızın hizmetine sunabilmek için  titizlikle çalıştıklarını  ve kasabın hizmete başladığını ifade eden Halk Et yetkilileri , ürün ve hizmetleri hakkında açıklamada bulundu; “Halk Et olarak işimiz et görevimiz lezzet. Müşteri memnuniyeti, etin hijyenik ve kaliteli olması öncelikli hedeflerimizdir. Bol çeşit ile et tezgâhlarımız her gün yenilenecektir. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir.” dedi.

Halk Et Kasap, kalitesi ve fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Hisseli Kurbanlık satışı bulunmaktadır.

''HALK ET, GÜVENLE TÜKET''


Adres: Gazikemal mahallesi 121 cadde No: 25/A ISPARTA 

Halk Et'te Antrikot,  Biftek,Bonfile,Pirzola,kasap köftesi, dana sucuk, kıyma, dana antrikot, dana bonfile, dana biftek, dana kuşbaşı, bütün tavuk, kelebek, kanat, but, incik, tavuk pirzola, tereyağı, yumurta, köy yumurtası çeşitleri ve mangal malzemeleri  bulunuyor.

Isparta Haber Ajansı Ailesi Olarak Hayırlı , Bereketli ve Bol Kazançlar Diliyoruz.

 
DSC-0604-Copy

DSC-0607-Copy

DSC-0628-Copy

DSC-0629-Copy

DSC-0631-Copy

DSC-0632-Copy

DSC-0648-Copy

 DSC-0570-Copy
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.