isparta-oto-ekspertiz
ISPARTA ANADOLU PETSHOP HAYVANSEVERLERİ BİLGİLENDİRDİ
ISPARTA
G.Tarihi: 31.03.2020 18:43
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRDİ

Isparta'da uzun yıllardır hayvanseverlere ANADOLU PETSHOP olarak hizmet veren işletme sahibi Ahmet Avşar,son zamanlarda internette evcil hayvan satışı yapanların sayısının bi hayli fazlalaştığını ve petshoplara büyük zararlar verdiğini,Isparta'daki hayvanseverlerin bu yollarla alışveriş yaptıklarında çok mağdur olduklarını söyledi.

Avşar,konuyla alakalı Anadolu Petshop Facebook sayfasında vatandaşları bilgilendirme amaçlı aşağıdaki paylaşımı yaptı.


İŞTE O PAYLAŞIM

Bu paylaşım bilgilendirme amacı ile yapılmaktadır.
Pet Canlılarınızı Ve Yaşam malzemelerini Resmi satış yeri petshoplardan Veya üretim izni olan işletmelerden tedarik ediniz.Bu işletmeler ve sattıkları canlılar İl tarım müdürlüğü ,Orman il müdürlüğü denetiminde olup veteriner hekim kontrolündedir.
Bu yerlerde canlı ve ürünler faturalı ve kayıtlıdır. Sağlık ve ırk garantilidir.aldığınız canlılara satış belgesini düzenleterek alabileceğiniz işletme petshopdur.
Diğer şekilde edindiğiniz canlılar pelt veya hastalık taşıyıcıdır ırk garantisi yoktur kandırılmaya müsait alışverişlerden uzak durunuz canlılarınızı İnternetten resmine bakarak yada bu işi gelir haline getirmiş sürekli satış yapan yasal olmayan satıçılardan alış veriş yapmaktan ziyade petshoplardan görerek secerek istediğiniz ve beğendiğiniz canlıyı yada ürünün faturasını ve satış belgesini alarak alışverişinizi yapınız.
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.