isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
​ISBAŞ STOKLARI MİLYONLARA ULAŞTI
ISPARTA 2
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISBAŞ STOKUNU 4 MİLYON ADEDE ÇIKARDI
 
Isparta Belediyesinin şirketlerinden ISBAŞ Bimsblok Fabrikası stokunu 4 milyon adede çıkardı. Bu stok sayesinde ISBAŞ müşterilerine kaliteli, daha dayanıklı ve kuru mal sevkiyatı yapabiliyor.
 
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ISBAŞ Bimsblok Fabrikasında incelemelerde bulundu. İnşaat sektörünün hız kazanacağı önümüzdeki günlerde bimsblok fabrikasının üretimleri hakkında fabrika Genel Müdürü Ömer Tahir Gürakan’dan bilgiler alan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ISBAŞ fabrikasının teknik, teknolojik, kalite ve personel olarak en üst noktaya ulaştığını kaydederken, fabrikadaki stokun da 4 milyon adede ulaştırıldığını söyledi.  
Her noktada olduğu gibi ISBAŞ Bimsblok Fabrikasında da kaliteyi ön planda tuttuklarına değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Özel kalıplar yaparak kalitemizi bir üst noktaya daha ulaştırdık. Üretimimiz bu ayrıntılar ve iyi idare yöntemiyle fabrikamızın performansı en üst noktaya ulaştırıldı. Kalitemiz en üst düzeyde, daha da yükseltmek amacıyla çalışıyoruz. Fabrikamızın öğütücülerini yeniledik. Pomzada en iyi şekilde granür ayarlamasını yaptık. Neticede bütün malzemelerimizi çok daha düzgün hale getirerek kalitemizi ileri boyutlara taşıdık” dedi.
İkinci bir konu olarak da kurumuş mal stokunu artırdıklarını kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Şu anda fabrikamızdaki stok sayımızı 4 milyon adede çıkardık. Malın iç kurutmadan çıktıktan sonra saha kurutması da önem taşıyor. Bu stokumuzu da 4 milyon adede çıkardığımız için bunu da sağlamış olduk. Fabrikamızı her zaman geliştiriyoruz. Bu fabrikamız 4 milyon adet stok yapıyor. Bunu hesapladığınızda stok ve döner sermayesinin oldukça genişlediğini göstermiş oluyor. ISBAŞ’ımızda hayal ettiğimiz bu zirveye de ulaşmış olduk. Fabrikamızın üretim, satış, kalitesi olarak zirvedeyiz. Allah nazar değdirmesin. Tabi burada da fabrika genel müdürümüz Ömer Tahir Gürakan’ın bu gayretleri çok önemli. İstediklerimizin en iyisini yapmaya çalışıyor. Bu girdinin de Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum” görüşlerinde bulundu. 









 
Yorumlar2
Onay Bekleyenler2
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
kerem7 yıl önce
tapulu arazilerden çaldığınız pomza taşlarının hesabını ne zaman vereceksiniz?