isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
​İNCİ TANELERİ KREŞİNDEN VELİLERE EĞİTİM HAMLESİ
ISPARTA
G.Tarihi: 31.03.2016 14:48
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

T.C ISPARTA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BASIN BÜLTENİ


İNCİ TANELERİ KREŞİNDEN VELİLERE EĞİTİM HAMLESİ

İlimiz Mesleki Eğitim Merkezi ve İnci Taneleri Kreşi ile ailelere 14 hafta sürecek aile eğitim programı düzenlenmiştir. İnci Taneleri kreşi işletmecisi Ayşe KELEŞ konuyla ilgili olarak; " aile çocuğun çevresidir, iyi veya kötü yetiştirilmesinde en önemli faktördür. Ayrıca ailelerin çocukların yetiştirilmesinde doğa! eğitici konumunda olduğunu belirtilerek küçük ev aletlerinin bile kullanma kılavuzu varsa rastgele çalıştıramıyorsak çocukları da rastgele yetiştiremeyiz anne ve babaların aile eğitimini almalarının gerekli olduğuna inandıklarını" ifade etti.
Eğitimi veren Psikolojik Danışman Ömer ÖZGÜNDÜZ ise " aile eğitim programı sonunda ebeveynler çocuklarını dinlemeyi ve anlamayı, çocuklarını başka çocuklarla kıyaslamaması gerektiğini, çocuklarına güvendiklerini ve değer verdiklerini nasıl göstermeleri gerektiğini, onlarla oyun oynamanın önemini uygulamalı olarak öğrendiklerini" ifade etti. Eğitim sırasında verilen çocuk eğitim materyalleri ile kaliteli zaman geçirmeyi davranış haline getiriyorlar, ayrıca yapmış olduğumuz ev ziyaretleri ile bu konularda destekleniyor ve güçleniyorlar " dedi. Sloganlarını ise şu şekilde ifade etti; " Aile Eğitimi ile Aile Saatleri, Aile Saadetlerine Dönüşüyor" hususları;
Kamuoyuna duyurulur.

İlyas CAN
İl Milli Eğitim Müdürü
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.