isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
DURAL YAPI'DAN ANAHTAR TESLİMİ BOYA VE TADİLAT İŞLEMLERİ
ISPARTA
G.Tarihi: 23.07.2020 00:25
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
DURAL YAPI'DAN ANAHTAR TESLİMİ BOYA VE TADİLAT İŞLEMLERİ
Isparta'da birebir yerinde A'dan Z'ye tüm işlerinizi gönül rahatlığıyla teslim edebilirsiniz. İster evinizin boya badanası olsun ister anahtar teslim tadilat işleri olsun ...20 Yıllık iş tecrübesiyle evinizin boya ve tadilat uygulamasını,  müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Dural Yapı'nın profesyonel ellerine emanet edin!

Dural Yapı yetkilisi Alim Dural,  yaptıkları boya -tadilat işlemlerindeki önemli detayları ve çalışma sistemleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Dural, yaptığı açıklamada:' Tadilat işleri ve boyama uzmanlık, eğitim gerektirir. Biz bu işi bilerek ve severek yapıyoruz. Konusunda uzman kadromuz ve deneyimli ustalarımızla işlerimizi en kaliteli bir şekilde sunuyoruz. Boya ve tadilat işlerinizi  20 yıllık iş tecrübemize bırakın. 

Zamanında teslim, uygun fiyat garantisi veriyoruz. Deneyimli personelimiz yerinde keşif yaptıktan sonra istediğiniz kalitede malzemeyle, istediğiniz bütçede tadilatınızı yapıyor. Yaptığımız işin sorumluluğunu alıyoruz. 

 Tadilat ve onarım işleri can sıkıcı, sorunlu işler olmaktan çıkıyor. Birebir yerinde A dan Z ye tüm işlerinizi bize gönül rahatlığıyla teslim edebilirsiniz. İster evinizin boya badanası olsun ister anahtar teslim tadilat işleri olsun hepsine talibiz. 

Komple iç tadilat işleri, mağaza tadilatı, ev tadilatı, ofis tadilatı, anahtar teslim tadilat işleri, dekorasyon, ev dekorasyonu, ofis dekorasyonu, sıva ve boya işleri, mantolama, ses yalıtımı, mutfak ve banyo tasarımı,, çatı yalıtımı , kartonpiyer, asma tavan, bölme duvar, fayans seramik döşeme işleri, sıhhi tesisat, elektrik tesisatı, doğalgaz tesisatı, iç cephe mantolama, dış cephe mantolama... Kısaca aklınıza tadilat ve dekorasyon hakkında ne geliyorsa uyguluyoruz. Tadilat işlerini tek elde toplayarak fiyattan ve zamandan kazanıyorsunuz.'' Dedi.

Isparta Filli Boya, Fawori,  Bianca ve Tempo boya markaları bayisi Dural Yapı ile tüm iç ve dış cephe boya uygulamalarınız, tadilat işleri işinde uzmanlaşmış ekipler tarafından temizlik dahil anahtar teslimi olarak yapılmaktadır. Binlerce renk boya sizleri bekliyor...! Hemen renginizi seçin evinizi renklerndirin!

Adres:Halife Sultan, Adnan Menderes Blv. No:76 (Demirköprü halı saha altı)
Telefon: 0533 256 23 41

 
23-Copy

24-Copy

1-Copy

2-Copy

3-Copy

4-Copy

5-Copy

6-Copy

7-Copy

9-Copy

10-Copy

11-Copy

12-Copy13-Copy

15-Copy

17-Copy

18-Copy

20-Copy

21-Copy

22-Copy

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.