isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Başkan Günaydın, soruşturmayı memnuniyetle karşıladı
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Başkan Günaydın, soruşturmayı memnuniyetle karşıladı

İçişleri Bakanlığı'nın yapımı yılan hikayesine dönen Isparta Ticaret Kültür Merkezi (ITKM) inşaatıyla ilgili soruşturma başlatılmasını Belediye Baş-kanı Yusuf Ziya Günaydın memnuniyetle karşıladığını belirterek, "O sorulara yanıt vereceğiz" dedi.
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, İçişleri Bakanlığı tarafından ITKM ile ilgili yürütülen soruşturmaya yönelik, gazetecilere açıklama yaptı. Soruşturmanın sadece kendi dönemleriyle ilgili olmadığını belirten Başkan Günaydın, "En başından bugüne kadar yapılanları devlet sormak istiyor. Bizler bu konuyla ilgili bugüne kadar geçmiş ve şimdiki belediye başkanları, meclis üyelerdi, kamu görevlilerine soru soruyor? Tapular nasıl verildi devirleri ne oldu gibi sorular soruluyor. İnceledim. Sorular mantıklı. Tabi devlet işleyişidir.
Bunlara cevap vereceğiz. Devletin bize sormasında kötülük yok. Resmi olarak yanıt vereceğiz. Zaten böyle sorular olmalıdır. Devlet sormalı, bilgi almalı. Burası sorumsuz bir nokta değil burası bir kamu kurumudur. Biz de memnuniyetle cevap vermek istiyoruz. Bugüne kadar yapılan hatalar, şansızlıklar nelerdir bunlara cevap vereceğiz.
Bunu devletimiz bilmeli. Hatta ben bu sorularından ötürü devlete teşekkür ediyorum" dedi.

Isparta Haber
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.