isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ALATEPE’DEN, ISPARTA BELEDİYESİ ZİYARETİ
ISPARTA
G.Tarihi: 01.02.2017 22:38
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ALATEPE’DEN, BAŞKAN GÜNAYDIN’A ZİYERET
 
­­­­­­­­­­­­­­­­­Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Alatepe, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Isparta’da düzenlenen Türkiye Yıldız Erkekler Ferdi Boks Şampiyonasının açılışına katılmak üzere şehre gelen Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Alatepe, şampiyonanın 4 Şubat’a kadar devam edeceğini söyledi.
­­­­­­­­­­­­­­­­­Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Alatepe, “528 sporcumuz ter dökecek. Bu gençlerimiz ileriye yönelik çok şeyler vadeden, 2020 olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil edecek sporcular çıkacak” derken, Başkan Günaydın’a şampiyona için vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.
Ziyaretten dolayı teşekkür eden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, kendilerinden sponsorluk talebinde bulunulduğunu ve bunu yerine getirmekten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Günaydın, “Misafirlerimizi Isparta Belediyesi olarak iyi bir şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Isparta Belediyesi olarak bu tür organizasyonlara destek vermeye devam edeceğiz. Bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından ­­­­­­­­­­­­­­­Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Alatepe’ye hediye takdim etti. 



 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.