isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Akdeniz'de meydana gelen Isparta'dan da hissedildi
ISPARTA
G.Tarihi: 05.12.2020 16:35
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Antalya ve çevresinde hissedilen deprem!
Son dakika haberi: Akdeniz açıklarında deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıkladı. Deprem Antalya başta olmak üzere Akdeniz'in kıyı illerinde hissedildi.Son dakika haberi: Akdeniz açıklarında deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıkladı. Deprem Antalya başta olmak üzere Akdeniz'in kıyı illerinde hissedildi.

İŞTE DETAYLAR...

Son dakika haberi: Antalya açıklarında deprem! Birçok ilde hissedildi
Son dakika haberi: Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 5.2; Kandilli Rasathanesi ise 5.5 olarak açıkladı. Deprem Antalya, Muğla, Mersin, Isparta ve Adana başta olmak üzere birçok çevre ilde hissedildi. Antalya Valisi Ersin Yazıcı, "Depremle ilgili bize ulaşan olumsuz bir ihbar yok" açıklamasını yaptı.

Son dakika haberi: Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında saat 15.44'te deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 5.2; Kandilli Rasathanesi ise 5.5 olarak açıkladı.

AFAD: OLUMSUZ BİR İHBAR YOK
AFAD'dan yapılan açıklamada "Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında meydana gelen deprem sonrası an itibarıyla olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır" ifadelerine yer verildi. 
VALİ'DEN İLK AÇIKLAMA
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, "Depremle ilgili bize ulaşan olumsuz bir ihbar yok" açıklamasını yaptı. Yazıcı ayrıca, panik nedeniyle evlerinin önüne çıkmak isteyenlere müsaade edileceğini duyurdu. 
BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA
Depremin merkez üssü Gazipaşa'nın Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, deprem nedeniyle herhangi bir can kaybı ve hasarın oluşmadığını açıkladı. 
BİRÇOK İLDE HİSSEDİLDİ
Deprem Antalya, Muğla, Mersin, Isparta ve Adana başta olmak üzere birçok çevre ilde hissedildi. 
"KKTC'DE ŞİDDETLİ HİSSEDİLDİ"
NTV Lefkoşa Temsilcisi Selim Sayarı, depremin KKTC dahil tüm Kıbrıs'ta 20 saniye boyunca hissedildiğini ve büyük korkuya neden olduğunu belirtti. 
"YIKIMA NEDEN OLMAYACAK BİR DEPREM"
Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, depremin Antalya'da ciddi yıkıma olmayacağını kaydetti. Depremin kıyıdan uzakta ve derinlikte olduğunu vurgulayan Barış, Antalya'nın zemininin kaya olmasının da hasarı önlemede önemli olduğunu belirtti. 

1
 
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.