isparta-oto-ekspertiz
MELİKLER KÖPRÜSÜ İÇİN YENİ ÖDENEK ÇIKTI
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 21.11.2015 12:28
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Yıl sonuna kadar bitmesi sözü verilen melikler köprüsüne yeni ödenek aktarıldı.

Sütçüler ilçesinin 40 yıllık hayali olan Melikler Köprüsünün yapımı ve Türkiye'nin inanç turizmi olması hedeflenen Barla'nın altyapı ihtiyacı için İl Özel İdaresi'ne 11 milyon liralık ödenek aktarıldı. Müjdeyi İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat verdi.

İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Melikler Köprüsü yapımı ve Barla'nın altyapı düzenlemelerinde kullanılmak üzere 11 Milyon TL ek ödenek geldiğini duyurdu.

İsparta’nın üzerinde titizlikle durduğu iki proje olan Sütçüler’deki Melikler Köprüsü ve Barla için ek ödenek müjdesi geldi. Bu müjdeyi İl Genel Meclisi Başkam Ali Bolat açıkladı. Melikler Köprüsü’nün yapımı ve Barla’nın altyapısı için kullanılmak üzere 11 Milyon TL ek ödenek geldiğini ifade eden Bolat, İsparta’mıza hayırlı olsun” dedi.

MELİKLER KÖPRÜSÜ VE BARLA’DA KULLANILACAK
Öte yandan İl Özel îdaresi’nin 2015 bütçesinin 52 milyon olarak kabul edildiğini hatırlatan Bolat, “Bu bütçeye saym mil-letvekillerimizin yoğun gayretleriyle 46 milyon lira ek ödenek gelmişti. Bu 46 milyon ek ödeneğin gelmesinin ardından
dün de (Perşembe) 11 Milyon TL ek ödenek geldi. Sütçüler îlçesi’ndeki Melikler Köprüsü’nün yapımı ve Barla’nın altyapısı işlemlerinde kullanılmak üzere gelen 11 milyonluk ek ödenek İsparta’mıza hayırlı olsun” dedi.

100 MİLYON EK ÖDENEK KAZANDIRIRIZ DİYE ÜMİT EDİYORUM

52 milyonluk bütçeye yıl içerisinde toplam 57 milyon ek ödenek geldiğini kaydeden Ali Bolat, “Saym milletvekillerimizin çalışmaları neticesinde bu ek ödenekler yatırım olarak İsparta’mıza kazandırılmıştır. 



YIL SONUNA KADAR BİTECEK HABERİ

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.