isparta-oto-ekspertiz
Bilgiç : '' Doğru karar AK Partidir İstikrar AK Partidir''
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 26.09.2015 23:28
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
1 kasım seçimleri için stratını AK Parti ve millet vekili adayları bugün basın mesnsuplarıyla bir araya geldi.

GÜNDEM TERÖR VE İSTİKRARIN SAĞLANMASI 

Osman ZABUN, milletimizin 1 Kasım seçimlerinde bu düğümü çözücektir,ülkemizin bulunduğu bu durumdan çıkış adresinin millet adresine bağlı olduğunu defalarca ifade etmiştik bizim yaslanmış olduğumuz yegane güç kağnağını önce hak önce hak ve halktan,milletten alıyoruz dedi.

Süreyya Sadi BİLGİÇ,7 Haziran öncesi pek çok siyasi partinin HDP'nin değirmene su taşıdığını barajı aşması için elinden geleni yaptığını dile getiren Bilgiç, Seçimden sonrada terör olaylarıda tırmandırılmaya başlandırılmıştır ama milletimiz Türkiye'nin sağ duyusu AK Partidir diyerek Türkiye'nin önüne konmak istenen bu açmazlıktan çıkarıcağını biliyoruz dedi.

Haydar Kemal KURT,1 Kasım seçimleri ,Türkiye'nin istikrarlı kalkınması için vazgeçilmezi olan tek başına iktidarı sağlar diye temenni ediyorum ifadlerini kullandı.

İŞTE O AÇIKLAMALAR
 

 



Öte yandan Isparta  AK Parti Teşkilatı ve milletveki adayları bugun ilçeleri gezdiler

''Bugün Eğirdir, Büyükkabaca, Senirkent, Uluborlu, Keçiborlu, Senir, Güneykent, Gönen, Atabey, Kuleönü ve Sav olmak üzere tam 11 ilçe ve beldelerimizdeki teşkilatlarımıza bayramlaşma ziyaretinde bulunduk.

Maşallah herkes çok heyecanlı ve samimi bir şekilde ülkemizin birlik ve selameti için çalışacağını ifade ediyor.'' şeklinde de açıklama yapıldı..










Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.