isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
BAŞKAN GÜNAYDIN’DAN TEŞEKKÜR
Isparta Haberleri 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Yazısöğüt Köyü ile Sav Kasabası bölgesi arasında kalan derenin temizlenmesi ile yine Darıderesi 2 Göleti’nin inşaat çalışmalarının başlayacak olmasından dolayı gerçekleştirilen çalışmalardan ötürü DSİ 18. Bölge Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.

Başkan Günaydın, “Sav bölgesinde koku yok denecek kadar azaldı. Yine Darıderesi 2 Göleti’nin inşaatı da başlıyor. Bizim için büyük önem taşıyan Darıderesi Göleti inşaatından ve dere ıslahından dolayı DSİ’mize teşekkür ediyorum” dedi.

Devlet Su İşleri (DSİ) 18. Bölge Müdürlüğü Yazısöğüt Köyünden Sav Bölgesi’ne kadar olan derenin içerisinde su akışını engelleyen unsurları temizleyerek, su akışını hızlandırdı. DSİ yine Isparta’nın içme suyu ihtiyacını karşılayan Darıderesi Göleti’ne 2. Barajın yapımı için de inşaat ihalesini geçenlerde tamamlamış ve şantiye kurularak inşaat çalışması aşamasına getirdi.Tüm bu gelişmeler üzerine bir açıklama yapan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yapılan çalışmalardan dolayı DSİ yetkililerine, Ispartalılar adına teşekkür etti. Günaydın, son zamanlarda Sav bölgesini de içerisine alan ciddi bir koku sıkıntısının yaşandığını hatırlatarak, bu bölgedeki dere hattının temizlenmesinin şart olduğunu kaydetti. Günaydın, “DSİ’miz bu kanalı çok iyi ve düzenli bir şekilde temizledi. Güzel bir akıcılık sağlandı. Koku yok denecek şekilde azaldı. Çalışmalar faydalı oldu, bu çalışmalarından dolayı DSİ’mizi tebrik ve teşekkür ediyorum. Çok faydalı oldu” dedi.

Darıderesi 2 Göleti için de ihalenin gerçekleştirildiğini ve inşaat aşamasına geçileceğini kaydeden Günaydın, bu göletin tamamlanmasıyla birlikte de belediyenin içme suyu için kullandığı enerji sarfiyatının ortadan kalkacağını hatırlattı. Darıderesi 2 Göleti’nin daha üst noktaya yapılmasıyla birlikte en iyi şekilde korunacağını aktaran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bu konuda da DSİ’mize teşekkür ediyorum. Bu göletimiz de zaruri ihtiyaçtır. Bir an evvel bitirilmesi noktasında da DSİ’miz konunun takipçisi olacaktır. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin ve şimdiden göletin Isparta’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.