Isparta Polisi'nden Yılbaşı Öncesi Kaçak İçki Operasyonu

Isparta Polisi'nden Yılbaşı Öncesi Kaçak İçki Operasyonu
1173 Okunma
0

Isparta Polisi'nden Yılbaşı Öncesi Kaçak İçki Operasyonu

Isparta Emniyet Müdürlüğü, yaklaşan yılbaşı öncesinde halk sağlığını tehdit eden kaçak ve sahte içki satıcılarına yönelik denetimlerini sıkılaştırdı. Düzenlenen operasyonda litrelerce kaçak içki ele geçirildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde "yılbaşı tedbirleri" kapsamında yürüttükleri çalışmalar neticesinde bir operasyon gerçekleştirdi.

Kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yapılan titiz çalışmalar sonucunda gerçekleştirilen aramalarda;

  • 67.5 litre şarap,

  • 5 litre rakı,

  • 10 litre etil alkol,

  • 1 adet aroma verici anason yağı,

  • 10 adet elektronik sigara ele geçirildi.

Konuyla ilgili olarak yakalanan şüpheli şahıslar hakkında, Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında gerekli adli tahkikata başlandığı bildirildi.

 

Basın Bülteni 223 Resim 3Basın Bülteni 223 Resim 2Basın Bülteni 223 Resim
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
REKLAMLAR