isparta-oto-ekspertiz
MURATPAŞA BELEDİYESİ, ASFALT FREZE MAKİNESİ ALDI
ANTALYA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Muratpaşa Belediyesi’nin kaynaklarını verimli kullanarak, hızlı ve kaliteli hizmet sunma amacı doğrultusunda altyapı ve teknik ekipman yatırımlarını sürdürdüğü belirtildi. 
Muratpaşa Belediyesi’nin eski asfaltın geri dönüşümüne olanak tanıyıp yeniden kullanılmasını sağlayan asfalt freze makinesi aldığı, Fen İşleri Müdürlüğü Araç Parkı’na dahil edilen asfalt freze makinesinin Devlet Malzeme Ofisi’nden (DMO) satın alınarak hizmete sunulduğu bildirildi. Asfalt freze makinesinin 2 metre eninde, istendiği takdirde 30 santimetreye kadar inerek asfalt kazıma işlemi yapabildiği, saatte 150-300 metre asfalt yol kazıması gerçekleştirdiğ, eski asfaltın yeniden değerlendirilerek, yol yapım maliyetinin azaltılması ve malzeme ile enerji kaybının önlenmesi gibi önemli görevleri de yerine getirdiği ifade edildi.
Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Arif Kuş yaptığı açıklamada, “Muratpaşa’ya hizmet için gücümüzü, hızımızı artıran bu makinenin alınmasını sağlayan Muratpaşa Belediye Başkanımız Ümit Uysal’a, müdürlük çalışanlarımız ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Asfalt freze makinesi 1 milyon 50 bin TL’ye maloldu. Ayrıca yükleme aracı olarak 380 bin TL’ye Loder de alındı. Her iki aracımız da DMO’dan alındı” dedi.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.