isparta-oto-ekspertiz
KUMLUCA’DA HEYELAN NEDENİYLE KAPANAN YOL AÇILIYOR
ANTALYA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Kumluca Belediyesi ekipleri, heyelan nedeniyle kapanan Karagöl yayla yolunu yeniden ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor. 
Kumluca'ya bağlı Güzören Mahallesi Karagöl yayla yolu, meydana gelen heyelan nedeniyle geçtiğimiz günlerde ulaşıma kapanmıştı. Kumluca Belediyesi ekipleri, ise yolu yeniden ulaşıma açmak için çalışmalarına başladı.
Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yazlık olarak kullanılan ve yaklaşık 600 hanenin bulunduğu Karagöl yaylasına ulaşımı sağlayan yolda heyelan meydana geldiğini ve şu anda yaylaya araçla ulaşımın sağlanamadığını söyledi.
Belediye ekiplerinin Karagöl yaylasına ulaşımı sağlamak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Çetinkaya, zaman zaman heyelanın devam ettiğini, bu nedenle çalışmaların güçlükle sürdüğünü kaydetti.
Başkan Çetinkaya, "Şu anda Güzören Mahallesi Karagöl yaylasına ulaşımı sağlayan yol, heyelan nedeniyle ulaşıma kapalı. Vatandaşlarımız Karagöl yaylasına ulaşım için İncircik mahallesinden geçen yolu kullanıyorlar. Ekiplerimiz heyelan meydana gelen yolu ulaşıma açmak için büyük çaba gösteriyorlar. İnşallah 2-3 güne kadar çalışmaları tamamlayarak Karagöl yaylasına ulaşımı sağlayacağız" dedi.



Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.