isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
KARDEŞ KAVGASI MAHALLEYİ BİRBİRİNE KATTI
ANTALYA
G.Tarihi: 25.09.2014 22:32
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Antalya’da tartışma sırasında birbirlerine bıçakla saldıran iki kardeş mahalleyi birbirine kattı. Kavgada kanlar içinde kalan yaralıyı mahalle sakinleri sakinleştirmeye çalıştı. 

Edinilen bilgiye göre olay, Muratpaşa ilçesi Üçgen Mahallesi'nde öğle saatlerinde meydana geldi. M.Y. ve H.Y. adlı kardeşler henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. İddiaya göre H.Y., kardeşi M.Y.’ye ağır küfürler edince iki kardeş birbirlerine bıçakla saldırdı. Yol ortasında birbirlerini bıçaklayan kardeşleri mahalle sakinleri ayırmaya çalıştı. İki kardeşi sakinleştiremeyen çevredekiler, durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi. H.Y. bıçakla kolundan, kardeşi M.Y. de göğsünden ve kafasından yaralandı. Sağlık ekipleri önce H.Y.’yi, ardından M.Y.’i çevredeki hastanelere kaldırdı. Bu sırada M.Y. kendisini görüntülemeye çalışan gazetecilere küfür edip, görüntü almalarını engellemeye çalıştı.

Kavga bir işyerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Güvenlik kamerasında üzeri çıplak olan ve göğsünden, başından ağır yaralanan M.Y.'nin kaldırıma oturduğu görülüyor. Çevredeki vatandaşlar kameraya sırtı dönük şekilde oturan M.Y.’nin kendisine gelmesi için başından aşağı su döküyor. 
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.