isparta-oto-ekspertiz
AFYONKARAHİSAR’DA BAĞLANTI YOLLARI AÇIK
ANTALYA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Afyonkarahisar’da dün gece başlayan ve gün boyu etkisini devam ettiren yoğun kar yağışının ardından şehir bağlantı yolları trafiğe açık tutulurken, sadece TIR’ların geçişine izin verilmedi.
Afyonkarahisar’daki şehir bağlantı yolları yoğun kar yağışına rağmen açık tutuldu. Polis ekipleri Afyonkarahisar, Kütahya, İzmir ve Antalya karayollarının kesişim noktası Özdilek kavşağında trafiğe kontrollü bir şekilde sağlarken, ekipler TIR’ların geçişine izin vermediler. Kar kalınlığının yer yer 20 santimetreye kadar vardığı kent merkezinde, Afyonkarahisar Belediyesi, şehir bağlantı yollarında ise Karayolları 31. Şube Şefliği ekipleri yoğun bir şekilde kar temizleme ve tuzlama çalışmaları yaptılar. Afyonkarahisar-Antalya karayolunun Dinar İlçesi mevkiinde trafikte zaman zaman aksamalar meydana geldiği belirtilirken, bunun haricindeki yollarda herhangi bir sorun olmadığı kaydedildi. Özdilek kavşağından itibaren geçişlerine izin verilmeyen TIR’lar yol kenarlarında beklemeye başlarken, kilometrelerce uzayan TIR kuyruğunda sürücüler araç içerisinde ya da dinlenme tesislerinde beklemeye başladılar. TIR sürücüleri geçişlerine izin verilmemesine tepki gösterdiler.
Öte yandan, Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin yollarda meydana gelebilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı hazır bekletildikleri belirtildi.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.