isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
SGK çalışanlarıyla yılın vurgunu
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Beyoğlu’nda SGK’ya kayıtlı 18 kadının doğum, 1’inin de kanser hastası olması nedeniyle almaları gereken, “doğumdan kaynaklı analık ve işgöremezlik” paralarının, aralarında 3 SGK çalışanın da bulunduğu 5 kişilik bir dolandırıcılık çetesi tarafından çekildiği ortaya çıktı.

Hesaplarından paralarının çekildiğini fark eden mağdurlar şikâyette bulundu. Kadınların şikâyeti üzerine SGK müfettişleri geniş çaplı bir tahkikat başlatırken, durum İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Sularla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne de bildirildi. Yapılan incelemelerin ardından dolandırıcılığın 2010’un haziran ve ekim aylarında gerçekleştirildiği belirlendi.Ancak o dönem Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nın yeni açılmış olması nedeniyle dosya raflarda kaldı. 2012 yılında dosyanın tekrar Mali Sularla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bildirilmesi üzerine 2014 yılında polis ekipleri dosyayı takibe aldı ve geçtiğimiz günlerde operasyon düğmesine bastı.

Kaynak : İHA

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.