isparta-ozel-guvenlikisparta-oto-ekspertizisparta-dogus-mutfak
Porsche 918 Spyder son kez üretildi
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporu

Tasarımı Hakan Saraçoğlu ve ekibine ait olan, elektrik ve benzinli motorla toplamda 887 HP güç üreten hibrit 918 Spyder, Porsche'nin diğer süper spor modeli Carrera GT'nin yerine üretilmişti.

580 beygir güç üreten 4,6 litrelik V8 motora çift elektrik motorun eşlik etmesiyle 823 beygire kadar çıkabilen 918 Spyder, saatte 100 km hıza yalnızca 2,5 saniyede ulaşabiliyor. Dünyanın en hızlı seri üretim otomobillerinden biri olan Spyder'ın ulaştığı maksimum hız ise 340 km/s.

Porsche, 918 Spyder'ın yerine geçecek modelin hazırlıklarını sürdürdüğünü daha önce açıklamıştı.

918 Spyder, artık bundan böyle 959 ve Carrera GT ile birlikte "Porsche tarihinden seçmeler" kompozisyonlu fotoğraflarda görev alacak, koleksiyonerlerin garajlarını süsleyecek!

 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.