isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da "Sıfır Atık Zirvesi" "Atık" konseptli sergiler gezildi
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
 Süleyman Demirel Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Isparta Belediyesi işbirliğiyle "Sıfır Atık Zirvesi" düzenledi. Uygulamalı Çevre Eğitimi İşbirliği protokolü kapsamında hazırlanan, Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen "Sıfır Atık Zirvesi", SDÜ Kreş ve Anaokulu öğrencilerinin çevreye verdikleri değeri ve atıkların değerlendirilmesinin ne denli önemli olduğunu anlatan "Sıfır Atık Defilesi" büyük beğeni topladı. Geri dönüşüm faaliyetinde bulunan kurum ve kuruluş temsilcilerine de katılım belgeleri verildikten sonra "Atık" konseptli sergiler gezildi.
      İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer YILMAZ , zirvenin ilimiz ve ülkemiz için faydalı sonuçlar oluşturmasını temenni ederek "Biz, sıfır atık uygulamaları kapsamında en aktif kurumlar arasındayız. Bu konuda köy okulları dahil tüm okulların odak noktası belirlenmiştir. Sıfır atık konusunda yürütülecek her projeye hazırız. Dileğimiz, gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakabilmek" dedi.

Isparta MEM












 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.