isparta-oto-ekspertiz
Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na tokat gibi cevap
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Partisinin Eskişehir İl Kongresinde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Allah ve Millet yanımızda olursa karşımıza kim gelirse gelsin fark etmez. Muhalefet hep birlikte gelse bile, hepsine demokrasi dersi vermeye hazırız." dedi.HER BİR OSMANLININ MEZAR TAŞINA SAHİP ÇIKACAĞIZ Osmanlı'ca dersine ilişkin eleştirilere cevap veren Davutoğlu, "Atatürk'ün Nutku da Osmanlıcaydı. Eğer onu okuyamıyorsan nasıl mirasına sahip çıkacaksın.Ey Kılıçdaroğlu ortaçağ Avrupa'da karanlıktı bizim ortaçağımız vahiyle müjdelenmişti. Git ortaçağı Avrupa'da tenkit et. Bu topraklarda Asrı saadete kimse ortaçağ diyemez. O cahiliyenin bittiği asrı saadetti. Onlar çağdaşlık adına geçmişe hakareti bile mazur görürken biz demokrasi çizgisinde cumhuriyetin 100. yılına yürüyoruz. Sizin küçük gördüğünüz mezar taşlarını bu toprakların tapusudur, biz o mezar taşlarına sahip çıkacağız. Balkanlar'da bizim mirasımızı tahrip etmek isteyen komünist rejimler, önce mezar taşlarını yıktılar. Çünkü, biliyorlardı ki o mezar taşları tapu mührü gibi orada durdukça imanımız, tarihimiz de orada olacaktı. Şimdi soruyorum, mezar taşlarından bile çekiniyorsunuz. Bu toprağın üstündekilere saygınız yok, altındakilere de saygınız yok. Ama biz bu toprağın üstündeki milli iradeyi de yaşatacağız, o aziz şehitlerimizin mirasına da sahip çıkacağız." dedi.ALLAH VE TARİH ŞAHİT OLSUN Kİ... "Doğu ve Batı'yı ilmik ilmik birbirine bağlıyoruz ve bağlamaya kararlıyız. Biz Doğu ve Batı'ya Kuzey'den Güney'e selam, aşk ve istiklal taşırız. Doğu ile Batı Kuzey İle güney kardeştir. Allah ve tarih şahit olsun ki bu kardeşlik için ne gerekiyorsa yapacağız.Vatan hepimize emanet bu baş bu gövde üzerimde durdukça bu emanete sahip çıkacağız bizden aldığınız emaneti ileride taşıyacak olan siz gençlersiniz."

HEPSİNE DEMOKRASİ DERSİ VERMEYE HAZIRIZ "MHP, CHP'den daha çok tek parti dönemine sahip çıkmaya başladı. Muhalefet hep birlikte gelse bile, hepsine demokrasi dersi vermeye hazırız. Allah ve Millet yanımızda olursa karşımıza kim gelirse gelsin fark etmez. Biz yorulma, gece-gündüz bilmeyiz onlar Ankara'da nutuk atarken biz bütün vatanı karış karış dolaşırız, Filistinli yetimlerin göz yaşını sileriz. Önümüzdeki yıl sadece mazlumların sesi olmayacağız, G-20 dönem başkanlığımızda gelişmiş 20 dünya ekonomisinin de başkanlığını yapacağız."

GENEL BAŞKANIM DİYORSAN HESAP SOR Başbakan Davutoğlu Yalova'da kesilen ağaçlar için Kılıçdaroğlu'na çağrı yaptı. CHP liderini Millet'ten özür dilemeye davet eden Davutoğlu, "Kılıçdaroğlu, 'Ağaç kesilmesine karşıyım' deyince, kendi Belediye Başkanı dedi ki 'Ağaçların kesileceğinden Genel Başkanın haberi vardı'. Eğer haberin varsa özür dile Yalova'dan ve bütün Türkiye'den, o ağaçların kesilmesi dolayısıyla özür dile. Eğer haberin yoksa senden habersiz bu katliamı yapan Yalova Belediye Başkanı'ndan hesap sor, Genel Başkansan hesap sor." diye konuştu.BU MİLLET SANA 4 DAKİKA BİLE VERMEZ

"Senin bu halini gören millet, sana 4 yıl değil, 4 dakika bile emanet edebilir mi bu memleketi? Edemez, etmez. Bu millet, emaneti kime vereceğini çok iyi bilir. Türk Dünyası Kültür Başkenti 2013'te bitti, biz 2014'te devam ettirdik. Eskişehir hizmetlerden istifade etsin diye.

Dede Korkut Kültür Parkı'nı yaptık. Ve daha nice hizmetler Eskişehir'e gelecek. Onun için bütün bu hizmetlerin devamı için, şimdi belki de tarihimizin en kritik seçimine gidiyoruz. 2015 Haziran'ına doğru yürürken AK Parti kadrolarının, saflarının dimdik ayakta olması lazım.

Biz, bu dava emanetini AK Parti'de, Eskişehir'de sizlere veriyoruz aziz gençler, değerli AK Parti kadroları. Bu emaneti omuzlayacaksınız kardeşçe. Ve Eskişehir'de bu sefer gerçek anlamda bir zafer bekliyoruz."

Kaynak : Haber7

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.