CHP öncelikle bu bakanlığı isteyecek

Bugün Davutoğlu'nun görüşeceği Kılıçdaroğlu iki olmazsa olmaz şartını sunacak.

CHP öncelikle bu bakanlığı isteyecek
TÜRKİYE
366 Okunma
0


Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu bugün Genel Merkez’de ağırlamaya hazırlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ak Parti ile olasıkoalisyonda kamuoyuna açıkladığı 14 ilkenin dışında “dönüşümlü Başbakanlık” ve“Dışişleri Bakanlığı”nı “öncelikleri” olarak masaya getirmeye hazırlanıyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün saat 14.00’te CHP Genel Merkezi’ne gelerek, koalisyon görüşmeleri için ilk teması gerçekleştirecek. Görüşme, Davutoğlu’nun 13 aylık bir aradan sonra yeniden CHP Genel Merkezi’ne gitmesi anlamına geliyor. Davutoğlu, Dışişleri Bakanı sıfatıyla Haziran 2014’te kaçırılan Musul Başkonsolosluğu personeline ilişkin bilgi vermek üzere Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etmişti.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
REKLAMLAR