isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
YELKENCİLER'DEN ISPARTA SPOR İL MÜDÜRÜ GEVREK'E ZİYARET
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Eğirdirli Yelkenciler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’i makamında ziyaret ettiler. 

Ulusal ve Uluslar arası organizasyonlarda ilimizi başarıyla temsil eden Eğirdirli yelkenciler, antrenörleri Ahmet Şahan’la birlikte İl Müdürü Murat Gevrek’i makamında ziyaret etti.

Isparta’ya gelen Eğirdirli Yelkenciler ilk durağı İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği oldu. Sporcular burada Isparta Valiliği İl Özel İdaresi destekleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen malzeme desteği törenine katıldı. Eğirdirli Yelkenciler törende okçuluk branşıyla birlikte malzemelerini İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu’nun elinden teslim aldı.  

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ve Spor Şube Müdürü Ahmet Taşdemir’in de katıldığı törende konuşan sporcular, malzeme desteğinden dolayı başta Isparta Valisi Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç olmak üzere tüm yetkililere teşekkürlerini iletti.

Eğirdir Yelkenciler törenin ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne geçti. Eğirdirli yelkenciler, antrenörleri Ahmet Şahan’la birlikte İl Müdürü Murat Gevrek’i makamında ziyaret etti.

Sporcularla sohbet eden İl Müdürü Gevrek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yelken Antrenörü Ahmet Şahan ise Yelken sporunun gelişmesinde büyük katkı ve destekleri olan İl Müdürü Gevrek’e katkı ve desteklerin dolayı teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda İl Müdürü Gevrek, sporculara çeşitli hediyeler takdim etti. 

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 15 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, ayakta duran insanlar

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.