isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
VALİ ŞEHMUS  GÜNAYDIN'DAN İLK TALİMAT!
ISPARTA
G.Tarihi: 16.06.2016 13:32
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

VALİGÜNAYDINŞEHİTYAKINLARI VE GAZİLERİMİZLEBULUŞTU
   
DEVLETİMİZ TÜMİMKANLARI İLE GAZİLERİMİZ VE ŞEHİT AİLELERİMİZİN YANINDADIR

Şehit aileleri ve gaziler, Harp MalulüGaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesince onurlarına verileniftar programında bir araya geldiler.
Programa başta şehit yakınları ve gazilerolmak üzere Vali Şehmus Günaydın ve Eşi Aysel Günaydın, Eğirdir Dağ KomandoOkul Komutanı Tümgeneral Metin Akkaya, Garnizon Komutanı Tuğgeneral MustafaKurutmaz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile daire müdürleri katıldı.

Vali Şehmus Günaydın ve Eşi AyselGünaydın, iftar öncesi gaziler ve şehit ailelerini masalarında tek tek ziyaret ederekbir süre sohbet etti. Kur-anı kerim tilaveti ile başlayan iftar programındaokunan akşam ezanı ile birlikte davetliler oruçlarını açtılar.

“VERMİŞOLDUĞUNUZ BEDELİN HİÇ BİR KARŞILIĞI YOK”
Programdaki konuşmasında, şehitlerimizinülkemiz için vermiş olduğu bedelin hiçbir karşılığının olmadığını vurgulayanVali Şehmus Günaydın; Devletin tüm imkanları ile şehit aileleri ve gazilerinyanında olduğu belirterek en kısa zaman tüm şehit yakınları ve gazileri ailecekziyaret etmek istediklerini belirtti.

“ŞEHİT YAKINLARIVE GAZİLERİMİZİN TALEPLERİ GECİKMEKSİZİN YERİNE GETİRELECEK”
Vali Günaydın; “Devlet ve Millet olaraksizin vermiş olduğunuz bedel için yaptıklarımız çok anlamlı olmayabilir. Ancakşunu çok açık ve net ifade edeyim ki; sizler aziz şehitlerimizin değerliyakınları, başınız dara düştüğü, sıkıntınız olduğu zaman daima yanınızda budevleti ve milleti göreceksiniz. Bundan yana hiç şüpheniz olmasın. Bunun yanında son yapılan düzenlemelerle ilgili olarak kamu kurumve kuruluşlarından sizlere gerekli bilgiler veriliyor. Bu konularda dahaayrıntılı bilgi almak isteyen şehit yakınlarımız ve gazilerimiz valiliğimiziveya bizzat beni arayarak bilgi alabilirler. Bu konuda görevli arkadaşlarımızaaçık ve net talimatımdır gerek şehit yakınlarımızın gerek gazilerimizintalepleri gecikmeksizin yerine getirilecektir” dedi.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.