isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
TKDK 5’nci Çağrı Dönemi Bilgilendirme Toplantıları ITB'den başladı
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

ISPARTA TİCARET BORSASI BÜLTENİ

TKDK 5’nci Çağrı Dönemi Bilgilendirme Toplantılarına Borsa’mızdan Başladı


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun Isparta İl Koordinatörü Prof.Dr. Süleyman Gülcü, Proje Birim Amiri Cihanşah Arslan ve İletişim Uzmanı Ali Toker ile birlikte hem yeni binamıza hayırlı olsun ziyareti hem de 5’inci çağrı döneminde Isparta’da desteklenecek olan faaliyetler hakkında Meclis üyelerimize bilgilendirmelerde bulundu.

 

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar ve Meclis Başkanı Mehmet Ali Doğan başta olmak üzere Meclis üyelerimizin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Adar şu sözlere yer verdi: “Tüm üyelerimiz hatta ticari faaliyetle bulunan tüm vatandaşlarımız, TKDK’nın beşinci çağrısını dikkate alıp iyi değerlendirmeleri gerekiyor. Devletimizin vermiş olduğu destekleri üyelerimize duyurmak için mail,sms,web sayfamızda hatta birebir bilgilendirmeler yapıyoruz. TKDK İl Koordinatörü Prof. Dr. Süleyman Gülcü hocamız bugün bizzat kendisi Meclis üyelerimize bilgilendirme yapmak istedi. Kendisine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Borsa ve şahsım olarak bu yolda yapılması gereken her türlü organizasyonda desteğe hazırız.” dedi.

 

Konuşmalarının ardından söz alan TKDK İl Koordinatörü Prof. Dr. Süleyman Gülcü şunları kaydetti:

“15 Şubat 2019 tarihinde TKDK IPARD II Programı Beşinci Başvuru Çağrı ilanına çıktı. Bugün sizlere yeni hizmet binanızda ziyaret edelim hem de yatırım  desteği alabileceğiniz sektörler ve konular hakkında bilgilendirelim istedik. Program kapsamında daha çok kişiye hitap etmek için İlçelerimizde de çağrı dönemi tanıtım toplantıları yapacağız. Borsanız üyelerinin de bu hibelerden faydalanması ve iki kurum arasında ki işbirliğinin güçlenmesi için birlikte hareket edebiliriz. Bu süreçte Borsamız önceki çağrı dönemlerinde de olduğu gibi yine yanımızda olacağından dolayı hiç şüphemiz yoktur. Sayın Başkanımız Ahmet Adar ve ekibine teşekkür ediyorum. Borsanız ayrıca bize Tarım Aktüel programıyla da çok destek vermektedir. Sektör bazlı verilen desteklerimiz Tarım Aktüel programı sayesinde Isparta’mıza duyuruluyor. Bundan dolayı da ekstra teşekkür etmek isterim.” dedi.

 

Program iyi dilek ve temennilerle son buldu.

 

 

TKDK Beşinci Başvuru Çağrı İlanı Desteklenecek Tedbirler ve Destek Bütçesi(ulaşmak için lütfen tıklayınız)

 

TKDK Isparta İl Koordinatörlüğü IPARD II Beşinci Başvuru Çağrı Dönemi İlçe Tanıtım Toplantıları Programı (ulaşmak için lütfen tıklayınız)





Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.