isparta-oto-ekspertiz
TEMİZ LİSTE
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

» Isparta bu kez temiz

            Antalya ve Burdur’dan birçok firma, sınıfta kaldı. 14 Bin 649’ar TL cezaya çarptırıldı. Daha önce kozmetik ürünleri ile sorun yaşayan Isparta bu kez «temiz» çıktı. Sağlığı tehlikeye düşürebilecek ürünlerin listesi ‘www.tarim.gov.tr’de yayınlandı.

 

» Bu denetimde

sorun çıkmadı

            Gıda- Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, içeriğinde sağlığı tehlikeye düşürebilecek ilaç etken maddesi bulunan ürünlerin listesini yayımladı

            Yine taklit ve tağşiş yaptığı kesinleşen 35 gıda işletmesi ceza aldı. 18 yoğurt, 46 peynir, 8 tereyağı ve 1 kaymak olmak üzere 73 parti ürün sakıncalı bulundu.

            Isparta’da satış ağı olan Burdur’dan 1; Antalya’dan 2 ve Afyon’dan 4 firmanın ürünü, denetimleri geçemedi. Bu listeye giren firmalara 14 Bin 649’ar TL ceza kesildi.

            Daha önce kozmetik ürün grubunda ceza alan Isparta ise bu kez denetimleri geçti. Gıda- Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın açıkladığı «sağlığa zararlı» şeklinde hiçbir ürünü yer almadı.

» www.tarim.gov.tr’de

liste yayımlandı

            Gıda Bakanlığı, laboratuvar analizleri sonucunda sağlığı tehlikeye düşürebilecek şekilde içeriğinde ilaç etken maddesi tespit edilen 40 parti ürünü de açıladı.

            Bu ürünler, masrafları sorumlusuna ait olmak üzere piyasadan toplatılacak ve ürünlerin mülkiyeti kamuya geçirilecek.

            Ayrıca söz konusu ürünleri üreten veya piyasaya arz edenler hakkında cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

            Liste, ‘www.tarim.gov.tr’de yayınlandı.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.