isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
TED GENEL BAŞKANI PEHLİVANOĞLU ISPARTA'DA
ISPARTA
G.Tarihi: 28.12.2016 20:14
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

TED GENEL BAŞKANI PEHLİVANOĞLU 
BAŞKAN GÜNAYDIN’I ZİYARET ETTİ

TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Beraberindeki heyet ile birlikte Başkan Günaydın’ı ziyaret eden Pehlivanoğlu, TED’in çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgiler verdi.

TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, “TED olarak inancımız tek bu ülkenin yoksul çocuklarına adaletli bir eğitim sağlayamazsak hiç kimsenin çocuğu sokakta yürüyemez. Bir inancımız daha var, bu ülkenin evlatlarına değerleriyle, ilkeleriyle yoğrulmuş bir nesil olarak yetiştiremezsek sonuç itibariyle bu ülkenin geleceğinden bahsetmemiz ve ecdadımıza layık olmamız mümkün değildir” dedi.

Sadece Isparta’da okullarında okuyan çocuklar değil, devlet okulları öğretmenlerine eğitim vermek, alabildikleri kadar bu memleketteki başarılı yoksul çocukları okullarına alabilmek olduğunu aktaran Pehlivanoğlu, “Bunlar için çok büyük bütçeler ayırıyoruz” görüşlerinde bulundu. TED’in cumhuriyetin ilk sivil toplum örgütü olduğunu belirten Pehlivanoğlu, “Ülkenin elitistlerini yetiştirmek için değil aslında imkanı olmayan çocuklara imkan yaratmak için kurulmuş bir kurum” dedi. Türki cumhuriyetlerde de önümüzdeki süreçte okullar açmayı hedeflediklerini anlatan Pehlivanoğlu bununla ilgili görüşmelerin de devam ettiğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, eğitimin önemine değindi. Günaydın, “TED. Her şeyden önce başında Türk kelimesi var. Atatürkçü güzel gençler yetiştiren bir eğitim kurumumuz. Bu Türkiye’mizin geleceği için de çok faydalı. Böylesi bir eğitim çalışmasını ülkemiz genelinde yürüttüğünüz için şahsınızda, yönetim kurulunuzu, öğretmenlerimizi kutluyorum” dedi.

TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, görüşmenin ardından ziyaret anısına Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a Türk Bayraklı bir plaket takdim etti.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.