isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
PAGUK ÜYELERİ ISPARTA EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ
ISPARTA
G.Tarihi: 15.06.2016 12:36
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
PAGUK ÜYELERİ EMNİYET MÜDÜRÜ HALİL ALTAN'I ZİYARET ETTİ.

Süleyman Demirel Üniversitesi Proje Araştırma Geliştirme ve Uygulama Kulübü (PAGUK) Öğrencileri geçtiğimiz aylarda başlatmış oldukları örnek projelerini tamamlayarak projelerine olan katkılarından dolayı İl Emniyet Müdürümüz Sayın Halil ALTAN’ ı makamında ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler.
 
Örnek bir sosyal sorumluluk projesi hazırlayan kulüp üyeleri geçtiğimiz aylarda Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerimizde bulunan bazı il ve ilçelerimizde kamu güvenliğini tesis etmek üzere Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatı mensuplarının birlikte icra ettikleri terörle mücadele operasyonlarda görev alan personel için içerisinde temel ihtiyaç malzemeleri olan iç çamaşırı, çorap, eldiven, sabun, şampuan, diş macunu ve fırçası, el kremi ve tshirt bulunan destek kutuları hazırlamak üzere örnek bir proje başlatmışlardı.
 
Geçtiğimiz günlerde tamamladıkları proje kapsamında hazırladıkları destek kutularının terörle mücadele operasyonlarının devam ettiği bölgelerde görev yapan asker ve polislerimize ulaştırılması için İl Emniyet Müdürümüz Sayın Halil ALTAN’ dan yardım talebinde bulunan kulüp üyeleri kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alaka sebebi ile İl Emniyet Müdürümüzü makamında ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler.
 
Kulüp üyeleri adına konuşan Mehmet Semih GÜLŞEN Terörle Mücadele Operasyonlarında görev alan Asker ve Polislerimiz için destek kutuları hazırlayarak onların bu operasyonlar sırasında kendilerini yalnız hissetmemelerini ve tüm ülke ve millet olarak her zaman onların yanlarında olduklarını hissettirmek istediklerini, bu amaçla hazırladıkları projeye Isparta Esnafı ve Üniversitemiz Öğrencilerinin büyük katkı sağladıklarını belirtti.
 
Proje kapsamında hazırlanan destek kutularının içerisine ayrıca öğrencilerimiz tarafından bölgede görev yapan asker ve polislerimize hitaben yazılan mektupların da konulduğunu belirterek hazırladıkları yaklaşık 600 adet destek kutusunun operasyonların devam ettiği il ve ilçelerimizde görev yapan Asker ve Polislerimize ulaştırılmasındaki katkılarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.
 
Kulüp üyelerinin ziyaretinde bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürümüz Sayın Halil ALTAN,  bu anlamlı proje için öncelikle projeyi hazırlayan PAGUK üyesi öğrencilere ve katkılarını sunan herkese teşekkür etti. Büyük şair ve yazar Üstad Necip Fazıl’ ın belirttiği "kim var! " diye seslenilince, sağına ve soluna bakınmadan, fert fert "ben varım! " cevabını verici, her ferdi "benim olmadığım yerde kimse yoktur! " duygusuna sahip bir dava ahlâkını pırıldatıcı bir gençlik” sözünü hatırlatarak PAGUK üyelerinin örnek bir proje hazırladıklarını ve kendisinin de bu projeye katkı vermekten dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.
 
Isparta ilinin Devleti ve Milletine bağlı bir il olduğunu, Terörle Mücadele Operasyonlarının başladığı günden bu yana tüm vatandaşlarımızın bu operasyonlarda görev alan Asker ve Polislerimiz için elinden gelen her türlü katkıyı verdiğini, bu kapsamda tonlarca elmanın ve diğer kamu kurumları tarafından hazırlanan destek kolilerinin bölgeye gönderildiğini hatırlatarak bu katkıların unutulmaması gerektiğini belirtti.
 
Hazırlanan destek kutularının kendilerine birer emanet olduğunu belirten İl Emniyet Müdürümüz Sayın Halil ALTAN en kısa sürede emanetlerin yerlerine ulaştırılacağını belirterek kulüp üyelerine tekrar teşekkürlerini belirtti. 
 
 ISPARTA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.