isparta-oto-ekspertiz
MİLLİ SAVUNMA BAKANI FİKRİ IŞIK, ISPARTA BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ
ISPARTA
G.Tarihi: 13.08.2016 19:16
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
MİLLİ SAVUNMA BAKANI FİKRİ IŞIK,
BAŞKAN GÜNAYDIN’I ZİYARET ETTİ
Isparta’da bir dizi incelemelerde bulunan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı da makamında ziyaret etti. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Meclis Üyeleri ve daire müdürleri tarafından karşılanan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’a çiçek takdim edildi.
Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve beraberindeki heyetle birlikte belediyeyi ziyaret eden Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’a Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından belediyenin yapmış olduğu yatırımlar hakkında brifing verildi. Başkan Günaydın, fabrikalar kuran üretken ve devlete vergisini ödeyen bir belediye olduklarını söyledi. Günaydın, kurdukları fabrikaların 3 vardiya olarak çalıştığını yine belediye olarak da cumartesi günleri de dahil çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünü dile getirdi. Özel sektörün üzerinde çalışan bir belediye olduklarını anlatan Günaydın, biyoenerji kurduklarını ve aylık 500 bin lira gelir elde ettiklerini kaydederek, belediye olarak yatırımlar üzerinde hassas olduklarını belirtti. Göreve geldiklerinden itibaren belediyenin borçlarından bahseden ve 2014 yılı itibariyle de devlet dahil hiçbir borçlarının bulunmadığını dile getiren Günaydın, son yıllarda yaptıkları otoparklar, fuar alanı başta olmak üzere yapımı tamamlanan, devam eden ve temel aşamasına getirilen yatırımlar ile ilgili bilgiler verdi.3 yıldan buyana 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı ülkede meydana gelen terör olayları ve şehitlerimizden dolayı kutlayamadıklarını söyleyen Başkan Günaydın, bu sene 29 Ağustos’ta Zafer Bayramı’nı temel atma ve açılışların da içerisinde bulunduğu çeşitli etkinliklerle kutlamak istediklerini belirtti. Belediye olarak sosyal yardımlara da ağırlık verdiklerini aktaran Günaydın, “Gıdabank sayesinde de hiçbir ihtiyaç sahibimiz, fakirimiz de aç yatmayacak şekilde sistem kurduk. Asker ailelerimize yönelik yardım çalışmalarımız var. Sanatsal çalışmalarımız devam ediyor. Aynı zamanda 81 il içerisinde yaşanabilir şehirlerarasında da Türkiye birincisiyiz” dedi.
Isparta’nın Türkiye’nin en seçkin en nadide illerinden birisi olduğunu söyleyen Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, her dönemde ülke ekonomisine ciddi katkı vermiş bir il olduğunu kaydetti. Işık, “Gülün başşehri olunca, gülün güzelliği de insanlara da yansımış bir şehrimiz. Isparta’da olmak bizim için de büyük bir mutluluk. Bu vesileyle de belediyemizi de ziyaret etmek ve başkanın çalışmalarından da bilgi almaktan da ayrıca memnuniyet duyuyorum” dedi.
2012'de inşaatına başlanan Kara Havacılık Okulu tesisleriyle ilgili son durum hakkında bilgi almak için Isparta'da olduğuna değinen Işık, Kara Havacılık Komutanlığı ve bir alayı da Isparta'ya almalarıyla birlikte kentte ciddi hareketlilik olacağını söyledi. Işık, 15 Temmuz gecesi ortaya koyduğu tavır için Isparta halkına şükran borçlu olduklarını dile getirerek, şu değerlendirmeyi yaptı: 
“Isparta halkı bir bütün olarak demokrasiye sahip çıktı. Halkımız bu hainlerin emellerine ulaşmasına fırsat vermedi. Bunun için yolları kapattı. Orada hainlerin harekat alanını tamamen kısıtladı ve ortadan kaldırdı. Bundan dolayı hakikaten şükran borçluyuz. O gün, bugün millet olarak birbirimize tamamen kenetlendik. Siyasi partiler kendi içlerindeki tatlı rekabeti bile bir kenara bırakıp, bir milli mesele olarak her konuda dayanışma sergiliyor. Sayın Kılıçdaroğlu'nun, Sayın Bahçeli'nin darbe konusundaki duruşu, bütün milletimizin takdirini kazandı. Bundan sonraki süreçte de bu konudaki duruşlarından dolayı hepimiz memnunuz. Bunun bütün illerde siyasetin içerisinde de karşılıklı anlayışa dönüşmesi çok önemli. İnşallah, bundan sonra bu birliğimizi, beraberliğimizi daim eyleriz."
Siyasetin rekabet olduğunu, rekabetin bulunmadığı yerde kalite olmadığını ancak "söz konusu vatansa gerisi teferruattır" sözünü hiçbir zaman unutmayacaklarını aktaran Işık, bu konuda birlik beraberlik içinde hareket edeceklerini belirtti. Işık, “Milli birliğimizi ve beraberliğimizi korumamız, hatta güçlendirmemizdir. Bu açıdan da yolumuza bu anlayışla devam edeceğiz. Ben belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Isparta halkının hizmeti alması hepimiz için en önemli önceliktir. Bu noktadaki çalışmalarında da kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.












ISPARTA SON HABERHABERLERİ
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-sarkuteri-peynir-zeytin-urunleri

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR