isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
MEDDEM HASTANESİ'NDE SONA GELİNDİ!
ISPARTA
G.Tarihi: 25.08.2016 13:46
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

MEDDEM, geliyor…


meddem hastanesi ile ilgili görsel sonucu

 

Meddem Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Kapancı, İstanbul yolu üzerinde yapımı devam eden hastanenin % 95’inin tamamlandığını belirterek; “Eylül sonu veya Ekim ayı başı itibariyle yeni hastanemizde hasta kabulüne başlayacağız” dedi.

 

Yıllardır Isparta’da ‘Şifa’ Hastanesi olarak hizmet veren Özel Hastane, ‘Meddem’ ismiyle ve yeni yerinde hizmet vermeye hazırlanıyor. Meddem Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Kapancı dün inşaat çalışmaları devam eden yeni hastanede bir basın toplantısı düzenleyerek gelinen son noktayı anlattı.

KAPANCI; “YENİ HASTANEMİZİN YAPIMINDA İŞİN SONUNA GELDİK”

Isparta’ya 40 milyon liralık yeni bir sağlık yatırımı yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Meddem Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Kapancı, basın toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Biz 1997 yılında bir yolculuğa çıktık. Bu yolculuk Yedişehitler Mahallesinde bir poliklinik olarak başladı. Çok şükür bugüne geldiğimizde de 1 Haziran 2015’te temeline kazmayı vurduğumuz yeni hastanemizin nasip olursa sonuna geldik. Bu aşamaya gelişte Ispartalıların, Sayın Vekilim Süreyya Sadi Bilgiç’in, Ak Parti İl Başkanlığının, Sayın Belediye Başkanım Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın ciddi anlamda destekleri oldu. Bize desteği olan herkese teşekkür ediyoruz. Biz Isparta’da büyüdük, Isparta’da olgunlaştık, Isparta’ya bu yatırımı kazandırmak için hakikaten uğraşıyoruz.

“EYLÜL’ÜN SON HAFTASI VEYA EKİMİN İLK HAFTASI HASTA KABULÜNE BAŞLAYACAĞIZ”

Sağlık Bakanlığının istemiş olduğu bazı eksikliklerimiz var.  Şuanda onları yapıyoruz. Nasip olursa en geç 20 Eylül itibariyle Sağlık Bakanlığı ve Sağlık Müdürlüğüne müracaatımız olacak. Bu arada Sağlık Müdürlüğü’ndeki tüm arkadaşlarımızın, başta müdür bey olmak üzere hepsinin desteğini hissediyoruz. Sağlık Bakanlığı ve Sağlık Müdürlüğündeki işlemlerimiz 2-3 hafta sürecektir. Eylül’ün son haftası ya da Ekim ayının ilk haftası yeni binamızda hasta kabulüne başlayacağız.

“HASTANEMİZİN TAM KAPASİTESİ 260 YATAK OLACAK”

Bu yatırımımızda 20 bin metrekare kapalı kullanım alanımız var. Bu 20 bin metrekare kapalı alanda tam kapasiteye geçtiğimizde 260 yatağa ulaşıyoruz. Bu 260 yataktan da 85 tanesi erişkin yoğun bakım, bunun 17 tanesi izole oda, 44 tane yeni doğan yoğun bakım, yaklaşık 85 civarında da tek kişilik özel odalarımız var. bir kısmı çift kişiye de dönebilir. Bunları topladığımızda 260 yatağa ulaşıyoruz. İlk açıldığımıza 147 yatakla buraya geleceğiz. 147 yatakla açılışımızı yapacağız. Sağlık Bakanlığı’nın koyduğu kurallarla beraber 1,5 yılı bulmadan 260 yatağa ulaşacağımızı düşünüyoruz. Şuanda mevcut hastanemizde 104 yataklıyız. Orada ayrıcalıklı, özellikli işlemler yapıyoruz. Daha rahat, daha geniş ve hizmet kalitemizi yükseltmeye yönelik yapıyı buraya getiriyoruz.

“HASTANEMİZDE ONKOLOJİ MERKEZİ DE OLACAK”

Bu yatırımımızda kalp merkezimizi biraz daha genişleteceğiz. Bir de bu bölgede yok, sadece fakültede var. Onkoloji ile ilgili izinlerimizi almıştık, bununla ilgili yatırımlarımıza başladık, açılışta o da olacak. Radyasyon onkolojisi, kemoterapi ve ışın tedavisini burada, bünyemizde yapıyor olacağız. Aslında bu bizi heyecanlandırıyor.  Isparta’dan çevre illere hasta akışı var idi. Bunu kalpte belli oranda kestik. Onkolojide de tedavileri de zannedersem büyük oranda Isparta’da tutacağız. Artık insanımızın sağa sola eziyet çekerek taşınmasının önüne geçmiş olacağız.

“İNŞAATIN % 95’İ BİTTİ”

Kalp merkezimizde inanılmaz güzel olaylar yaşıyoruz. Kalp merkezinde kurtardığımız arkadaşımız var. Bu ve bu tür olaylar bizi heyecanlandırıyor. Bu hizmeti vermekten gurur ve onur duyuyoruz. Bizim Çıraklar Ailesi çözüm ortağımız. Onlarla birlikte bu aşamaya getirdik. İnşaatın şuanda yüzde 95’in üzerinde bitti. Sadece tadilat ve tamiratlarımız var” dedi.

MEDDEM, geliyor…

ISPARTA HABER

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.