isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Maksimum Bilgisayar yeni yerine taşındı
ISPARTA
G.Tarihi: 02.03.2021 00:40
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISPARTA'NIN TEKNOLOJİ MERKEZİ  MAKSİMUM BİLGİSAYAR YENİ YERİNDE!

Isparta'da uzun yıllardır 6 Mart Atatürk caddesinde hizmet veren teknoloji merkezi Maksimum Bilgisayar yeni yerine taşındı.
Isparta'da teknolojiyi yakından takip eden ve yenilikçi tasarımları vatandaşlarla buluşturan Teknoloji Merkezi Maksimum Bilgisayar Mimarsinan caddesi Garanti Bankası yanındaki yeni yerine geçti.

Üstün performans özellikleri ve yeni nesil teknolojik donanımlar ile hazırlanmış olan dizüstü bilgisayar modeller, günlük yaşamın vazgeçilmezi haline geliyor. Hem işlerinizi düzenlemenize yardımcı olan hem de eğlence amaçlı kullanabildiğiniz ürünler, farklı özellikler ve dinamikler ile her kesime ve bütçeye hitap ediyor. Oyun, multimedya, iş ya da günlük kullanım için hazırlanmış olan dizüstü bilgisayar seçenekleri, hayatınızı düzenlemenize ve keyifli anlar yaşamanıza ortam hazırlıyor. Yüksek performans sunan özellikler ile hazırlanmış modeller, tasarımları ile de dikkat çekiyor. Özellikle ince ve hafif dizüstü modelleri kullanıcıların beğenisini kazanırken fonksiyonel tasarımlara sahip ürünler de kullanıcılarına rahat ve konforlu bir kullanım deneyimi vadediyor. 

Oyuncular için özel olarak hazırlanmış olan dizüstü oyuncu bilgisayarı modelleri, güçlü teknik özellikleri ile keyifli bir ortam hazırlıyor. Tamamen oyun için tasarlanmış olan ürünler, yeni nesil oyunları dahi sorunsuz bir şekilde oynayabilmenize imkân tanıyor. RGB renklendirmeler ile hazırlanmış gaming bilgisayar seçenekleri, gece karanlığında bile eğlenceli bir kullanımı mümkün kılıyor. Dünyanın en iyi ekran kartı üreticilerinin oyun için özel olarak tasarladığı ekran kartları ile güçlendirilmiş ürünler, akıcı ve dinamik görüntüler elde etmenize izin veriyor. Bu sayede oyun içerisindeki tüm ayarları en üst seviyede kullanabilmenize ve oyunun büyülü dünyasının içine girebilmenize ortam hazırlıyor. Özellikle görüntü işleme konusunda başarılı olan ürünler, FPS değerleri ve ekran yenileme hızı gibi konularda başarılı bir grafik sergiliyor. Online oyunlar için en önemli konular arasında yer alan FPS değerlerini en yüksek seviyesinde tutmayı amaçlayan oyuncu bilgisayarları, oyunları akıcı bir şekilde oynayabilmenizi sağlıyor.

Maksimum BilgisayarIsparta'daki kullanıcılarına benzersiz deneyimler yaşatan birbirinden önemli markalar tarafından hazırlanmış laptop ürünleri ile her türlü kullanıma hizmet ediyor. Gelişmiş ses ve görüntü özellikleri ile sunulan modeller, özellikle eğlence ve multimedya deneyimlerinde fark yaratıyor. Dolby Vision ve Dolby Digital gibi ses ve görüntü teknolojilerine sahip ürünler, güçlü parlaklık ve kontrast ayarları sayesinde her türlü ışık seviyesinde etkili bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. Özellikle yüksek ışıklı ortamlarda görüntüleri daha iyi görebilmenize yardımcı olan ürünler, eğlence ve oyun için benzersiz seçenekler olarak sunuluyor. Dolby Digital ses sistemleri ile hazırlanmış modeller ise güçlü ses seviyeleri sayesinde izlediğiniz filmlerdeki ya da dizilerdeki ambiyansı tam olarak yansıtırken oyun içi sesleri de en ince ayrıntısına kadar duyabilmenize yardımcı oluyor. 4K görüntü işleme ve yansıtma özelliğine sahip olan ürünler, görsellik konusunda başarılı bir deneyim yaşatıyor.

 Geniş ekran özellikleri ile hazırlanmış olan modeller, özellikle grafik ve tasarım konularında benzersiz bir görev üstlenirken küçük ve orta ölçekteki ekranlara sahip modeller de multimedya deneyimlerinizi iyileştirmeyi amaçlıyor. Yükseltilebilir klavye seçeneğine sahip ürünler, yazma ve çizim gibi işlemlerde bilek ve kol desteği sunuyor, konforlu bir deneyim yaşamanıza da izin veriyor. 360 derece döndürülebilir ekranlar ile hazırlanmış olan dizüstü modelleri ise bir tablet gibi görev yaparken işlerinizi parmaklarınız ile çabucak halledebilmenize imkan tanıyor.

Yeni nesil işlemciler ile güçlendirilmiş olan bilgisayar seçenekleri, oyun oynarken başka işleri de yapabilmenizi mümkün kılıyor. Gelişmiş işlemcilere sahip olan modeller, oyun oynarken canlı yayın açabilmenizi ve Discourd üzerinden sohbet edebilmenizi kolaylaştırıyor. Oyunları daha eğlenceli ve akıcı hale getiren modeller, 3A olarak sınıflandırılan yeni nesil oyunlarda bile sorunsuz bir performans ortaya koyuyor. Yoğun güç altında bile serin kalmayı başaran soğutma sistemlerine sahip dizüstü modelleri, her zaman kullanıma hazır bekliyor. Birbirinden kaliteli dizüstü bilgisayar markaları tarafından geliştirilmiş olan modeller, oyun içi performansınızı artırmanıza ve rakiplerinizin bir adım önünde olmanıza imkân tanıyor. 

Her İhtiyaca Uygun Bilgisayar Seçenekleri
Güçlü ve akıcı performans özellikleri ile donatılmış olan birbirinden farklı onlarca dizüstü bilgisayar seçeneği, her kesime ve ihtiyaca yönelik hizmet sunuyor. Uygun seçenekler ile hazırlanmış olan dizüstü laptop fiyatları, farklı bütçelere uygun seçenekler sağlıyor. Maksimum Bilgisayar'a özel olarak sunulan dizüstü bilgisayar kampanya seçenekleri ise kolay ve ekonomik bir alışveriş imkânı yaratıyor. Mini dizüstü bilgisayar fiyatları kullanıcılarına uygun fırsatlar yaratırken laptop dizüstü bilgisayar fiyatları ise donanım ve yazılım özelliklerine göre farklılık gösteriyor. Giriş ve orta segment olarak belirlenmiş olan i5 dizüstü bilgisayar fiyatları özellikle öğrenci ve ev kullanıcıları için benzersiz imkânlar sunuyor. i5 işlemcili dizüstü bilgisayar fiyatları, donanım özelliklerine göre farklılık gösteriyor. Yüksek kapasiteli SSD ve ekran kartı ile donatılmış modeller üst segment bir bilgisayar arayanlar için ideal seçenekler sunarken düşük donanım özellikleri ile günlük kullanım için hazırlanmış olan dizüstü laptop fiyatları kolay ulaşılabilir seçenekler olarak dikkat çekiyor.

Her kullanıcıya hitap eden dizüstü modelleri, farklı renk seçenekleri ile de keyifli ve renkli bir kullanım sağlıyor. Asil bir görüntü sergileyen beyaz dizüstü bilgisayar seçenekleri iş ve seyahat için tercih edilirken RGB renklendirmelere sahip siyah ve kırmızı tonlardaki bilgisayarlar oyuncuların dikkatini çekmeyi başarıyor. Herkesin ulaşabilmesi için hazırlanmış olan dizüstü bilgisayar  fırsatları ise hem giriş hem de üst segment bilgisayarları daha kolay ulaşılabilir kılıyor. Birbirinden farklı seçenekler ile hazırlanmış olan laptop dizüstü bilgisayar fiyatları, hem sizin için hem de sevdikleriniz için keyifli bir alışveriş imkânı sağlıyor. İster işlerinizi düzenlemek için akıcı ve hızlı donanım özellikleri ile hazırlanmış modellere göz atabilir, isterseniz de çocuklarınız için güçlü performans özelliklerine sahip bir dizüstü seçeneğine sahip olabilirsiniz. Onlarca farklı dizüstü bilgisayar seçeneği Maksimum Bilgisayar'da sizleri bekliyor. 

Dünyanın en önemli bilgisayar üreticileri tarafından hazırlanmış olan dizüstü bilgisayarlar, Maksimum Bilgisayar kalitesi ve farkı ile sizlerle buluşuyor. Oyuncular için özel hazırlanmış oyuncu bilgisayarı seçenekleri, pratik ve işlevsel özelliklere sahip mini dizüstü bilgisayar modelleri, profesyonel kullanım için geliştirilmiş i7 dizüstü bilgisayarlar ve daha birçok farklı seçenek kullanıcılar ile buluşmayı bekliyor. Maksimum Bilgisayar'da birbirinden farklı özelliklere sahip, her çeşit kullanım tipi ve ihtiyaca yönelik bilgisayar alternatifi yer alıyor. Uygun seçenekler ile hazırlanmış olan bilgisayar fiyatları ise her kesime ve bütçeye hitap ediyor. Oyun, eğlence, günlük kullanım ya da ofis için yeni bir dizüstü bilgisayar satın almak, çeşitleri ve indirim seçeneklerini incelemek için dünyanın en önemli markalarının sunulduğu modellere  Maksmimum Bilgisayar'da göz atabilir, ayrıcalıkları ile beğendiğiniz ürüne kolayca sahip olabilirsiniz. 
Sizin sadece bilgisayarı hangi amaçla kullanacağınızı söylemeniz yeterli...!

Maksimum Bilgisayar: ''Teknoloji Adına Herşey'' burada...

 
DSC-0917-Copy

DSC-0919-Copy

DSC-0990-Copy

DSC-0992-Copy

DSC-0994-Copy

DSC-0995-Copy

DSC-0996-Copy

DSC-0997-Copy

ISPARTA bilgisayar tamiri
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.