isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
KAHRAMANMARAŞLI KAZIM USTA'NIN ELİNDEN ÇIKAN MUHTEŞEM LEZZET
ISPARTA
G.Tarihi: 06.10.2018 11:00
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
KAHRAMANMARAŞLI KAZIM USTA'NIN ELİNDEN ÇIKAN MUHTEŞEM LEZZET

Türkiye'nin önemli lezzet duraklarından olan Kahramanmaraş'a özgü yöresel baharatlarlın yeraldığı bu dürümü  yemeden dürüm yedim demeyin! Hakimi doktoru memuru öğretmeninden öğrencisine askerine kadar herkes Isparta'da bu lezzete adeta koşuyor!

Kahramanmaraş'lı Kazım usta'nın Isparta'da hazırladığı etlerden ve tamamı organik baharatlardan oluşan dürümleri yiyen vatandaşlar  tekrar tekrar buraya geliyor ayrıca  gelemeyen vatandaşlar dürümleri  telefondan da sipariş edip afiyetle yiyor.

Hafta içi ve özellikle hafta sonu çok yoğun olarak çalıştıklarını ve oğlunun yoğun zamanlarda kendisine yardım ettiğini dile getiren Kazım Usta; ''Isparta'ya Maraş'ın geleneksel,yöresel lezzetlerini getirdik,yediğinizden keyif alın ki doyduğunuzu anlayasınız.'' şeklinde konuştu.

Kazım Usta mangal ateşinde ​ büyük bir özenle ve el emeğiyle sarmaladığı  et dürüm,ciğer dürüm ve tavuk dürümünü  isteyen vatandaşlara tabakta da servis ediyor.

Kahramanmaraş Dürüm Evi
ADRES: Pirimehmet mahallesi 1737 sokak NO:7/B ( Mercan Otel Karşısı )

Alo Paket: 0530 468 09 05






















































 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.