isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Kadir Dal ''Yapılmayan Her İş Isparta'nın Kaybı''
ISPARTA
G.Tarihi: 12.07.2016 22:29
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

KAYBEDEN ISPARTA OLDU

AK PARTİ MECLİS ÜYESİ DAL, HAFİF RAYLI SİSTEM PROJE İHALESİNİN İPTAL EDİLMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ



1994-1999 yılları arasında Isparta eski Belediye Başkanı Mehmet Aybatılı döneminde kente kazandırılması hedeflenen ve Yüksek Planlama Kurulu tarafından da onaylanan hafif raylı sistem projesi bir kez daha gündeme geldi.

 

 1999 yılından bugüne kadar Isparta gündeminden hiç düşmeyen hafif raylı sistem projesini bu kez gündeme getiren isimse AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kadir Dal oldu.

 

Birebir programına konuk olan Kadir Dal, kentteki trafik sorununun çözümü için toplu taşımanın şart olduğunu belirterek, “hafif raylı sistem projesi bu sorunu çözebilirdi ancak ihalesi iptal edildi. Sonuçta kaybeden Isparta oldu” diye konuştu.

 Hafif raylı sistem proje ihalesinin iptal edilmesine tepki gösteren AK Parti Belediye Meclis Üyesi Dal, “hafif raylı sistem yapılsaydı o dönemin Belediye Başkanı Mehmet Aybatılı veya ondan sonra gelen belediye başkanları evine mi götürecekti. Isparta’ya hizmet edecekti” ifadelerini kullandı

 



Kaynak32 TV

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.