isparta-ozel-guvenlikisparta-oto-ekspertizisparta-dogus-mutfak
ITKM'nin önündeki kirli görüntü nihayet aldırıldı
ISPARTA 1
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporu
Yapımına 2007 yılında başlayan ancak aradan 7 yıl geçmesine rağmen bir türlü bitirilemeyen ITKM'nin köşelerinde yer alan ve görüntü kirliliğine neden olan Elektrik Trafoları nihayet yıkılarak kaldırıldı.

8 YIL ÖNCE GÖRKEMLİ BİR ŞEKİLDE TEMELİ ATILDI... 

Temeli, 11 Eylül 2007 tarihinde dönemin Belediye Başkanı Hasan Balaman tarafından; 'benzerlerini sadece metropollerde görmeye alışık olduğumuz birbirinden ünlü markaların yer alacağı mağazalar, düğün salonu, sinema salonları, kafeteryalar, açık ve kapalı otoparkların yer alacağı ve yaklaşık 51 bin metrekarelik alanda kurulacak' denilerek atılan Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi (ITKM) tamamlanamadı ama en azından çevresindeki kirli görüntüler ortadan kaldırıldı.

GEÇEN HAFTA CAMİİ'NİN ÖNÜNDEKİ BİNA YIKILDI 

Bilindiği gibi, geçtiğimiz hafta ITKM'nin Cumhuriyet Caddesine göre sol üst bölümünde yani, ITKM inşaat sahası içinde yapımı devam eden Camii'nin önündeki eski bina yıkılarak Camiye alan açılmıştı.

ELEKTRİK TRAFOSU DA YIKILARAK ORTALIK AÇILDI 

Dün ise; bu defa alt sol köşede yer alan ve ITKM'nin önünde adeta görüntü kirliliği abidesi gibi duran Elektrik Trafosu Belediye ekiplerinin iş makinelerince yıkıldı. Böylece hem ITKM'nin önündeki yapı kirliliği ortadan kalkmış oldu hem de ITKM'nin otopark olarak kullanılan bölümlerine yukarıdan sağlanan giriş Cumhuriyet Caddesi bölümünden de sağlanmış oldu.
Yorumlar1
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
010 yıl önce
burası ne zaman bitecek yakında bina çürüyecek temelli yıkacaklar