isparta-ozel-guvenlikisparta-oto-ekspertizisparta-dogus-mutfak
İşte MHP Böyle Bir Parti
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporu

MHP Milletvekili Aday Adayı Mimar Hakan Demirtaş’ın seçim bürosu açıldı. Diğer aday adaylarının da açılışa katıldığını gören Başkan Günaydın ‘İşte MHP böyle bir parti’ dedi.

7 Haziran  Milletvekilliği seçimleri için  MHP’den Aday Adayı olan Mimar Hakan Demirtaş’ın seçim bürosu açıldı. Açılışa Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP  İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz, diğer milletvekili aday adayları ve partililer katıldı.

Yapılan duanın ardından kısa bir konuşma yapan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Demirtaş’a başarılar diledi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise Türkiye’nin bağımsız demokratik bir ülke olmasının MHP iktidarıyla gerçekleşeceğini belirterek, “Burada bunun tohumlarını atıyoruz. Hakan kardeşimizin seçim bürosunun açılışına diğer aday adaylarının da katılması memnuniyet verici. Katılmayanların da çalışma içinde olduklarından eminim. Aday adayı arkadaşlarımız bir arkadaşının seçim bürosunun açılışına gelip eşlik ediyor.  İşte MHP böyle bir partidir. Her birine teşekkür ediyorum. Gönül birlikteliği dileyen bir topluluk haline  geldiğimiz görülüyor” diyerek Demirtaş’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Demirtaş’ın seçim bürosu  kurdelesini Başkan Günaydın kesti.  Büroda yapılan kısa süreli sohbetin ardından Demirtaş’ın aday adaylığı açıklaması için parti binasına geçildi.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.