isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Isparta'ya Sporcu Fabrikası Kuruluyor!
ISPARTA
G.Tarihi: 10.09.2016 19:12
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISPARTA'DA 300 KİŞİLİK SPORCU FABRİKASI...

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Anadolu MahallesiMilli Egemenlik Spor Kompleksinin yanında yapılan sporcu fabrikası spor salonları için çalışmaların başladığını bildirdi.

600 iş günü içerisinde yapımı tamamlanacak olan sporcu fabrikası spor salonlarında aym anda 300 sporcunun antrenman yapabileceğini belirten İl Müdürü Gevrek, “5+1 salon yapılacak. Çok amaçlı spor salonumuzu yaptıktan sonra inşallah tesis sıkıntımız kalmayacak” dedi.

Isparta’ya dev spor tesisleri kazandırılmaya devam ediliyor. Isparta’da salon sporları vb. dallarda sporcuların aynı anda antrenman yapması konusunda yaşanan tesis sıkıntısı bu projeyle giderilecek.
Sporcular ve antrenörler, Mahallesi Milli Egemenlik Spor Kompleksi’nin yanında yapılan sporcu fabrikası spor salonlarıyla bir nebzede olsa nefes alacak.
Bu arada Gençlik Hizmetleri ve Spor tl Müdürü Murat Gevrek, Anadolu Mahallesi Milli Egemenlik Spor Kompleksi’nin yanında yapılan sporcu fabrikası spor salonlun için çalışmaların başladığım bildirdi.

5+1 SALON YAPILACAK
600 iş günü içerisinde yapımı tamamlanacak olan sporcu fabrikası spor salonlarında aynı anda 300 sporcunun antrenman
yapabileceğini söyleyen İl Müdürü Gevrek, “5+1 salon yapılacak. Çok amaçlı spor salonumuzu yaptıktan soma inşallah tesis sıkıntımız kalmayacak.
1.5 yıl gibi bir sürede tesislerimizi Isparta’mıza kazandıracağız inşallah. Sporcu fabrikası spor salonlanna çok ihtiyacımız
vardı. Sporcularımız ve antrenörlerimiz daha iyi şartlarda antrenman yapacaklar'
dedi.

Hatırlanacağı üzere Milli Egemenlik Spor Kompleksi’de tepeden tırnağa bakımdan geçirilmişti.

 kaynak akdeniz




ısparta haber
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.