isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Isparta'ya Feda Olsun!
ISPARTA
G.Tarihi: 29.08.2016 11:26
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Tesadüfen girdiği eğitim sektöründe en iyiyi hedefleyen Vergi Rekortmeni İşadamı Mustafa Özaydın, eğitimci ortağı İsmail Akçil ile birlikte 20 milyon TL'lik yatırımla Isparta eğitimine değer katacak bir okul inşa etti. Yüzme havuzları, konferans salonu, laboratuarları, atölyeleri ve spor salonları ile Bahçeşehir, ideal bir eğitim ortamı sunuyor.

20 MİLYONLUK YATIRIM

SDÜ'ye ait eski Sümerbank Fabrikası'nın olduğu alanda Metro Mühendislik Şirketi tarafından inşaatı tamamlanan Bahçeşehir Okulları, 14 bin m2'lik kullanım alanına sahip. Kapalı otopark, küçükler ve büyükler için olmak üzere 2 yüzme havuzu, 1'i kapalı 3 spor salonu, laboratuarlar, atölyeler, yemekhane, 310 kişilik konferans salonu ile cep sinemasının bulunduğu Bahçeşehir Okulları'nda anaokulu için 6, ilkokul için 16, ortaokul için 18, lise için ise 20 derslik inşa edildi. 85'i öğretmen olmak üzere 102 kişinin istihdam edildiği Bahçeşehir Isparta Okulları, toplamda 20 milyon TL'lik yatırımla eğitim hayatına kazandırıldı. METRO-BAŞARI ESERİ Dünya Okulu Bahçeşehir Okulları'nın Isparta'ya kazandırılmasının kahramanları inşaat sektörünün tanınmış şirketi Metro Mühendislik A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özaydın ile köklü eğitim kurumu Büyük Başarı'nın kurucusu İsmail Akçil. 2 şirket evliliği sonrasında kurulan Metro-Başarı Eğitim Kurumları'nın yatırımını üstlendiği Bahçeşehir Okulları'nın eğitim kaptanlığını ise tecrübeli eğitimci İbrahim Nemli üstlendi. Nemli, Bahçeşehir Okulları Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

ISPARTA'NIN ÇOCUKLARI DA KALİTELİ EĞİTİMİ HAK EDİYOR

Bahçeşehir Okulları Kurucusu Vergi Rekortmeni İşadamı Mustafa Özaydın, eğitim sektörüne 8 yıl önce tesadüfen girdiğini anlattı. Bun rağmen u alanda çok emek verdiğini belirten Özaydın, "8 yıl önce tesadüfen dershane işine girdik. Tüm öğretmen arkadaşlarımız çok emek verdik. Rüştümüzü ispat ettik. Dershanelerin kapanma sürecinde Metro Dershanesi, Özel Özaydın Temel Lisesi oldu. En iddialı öğrenciler burada. Onlara teşekkür ediyorum. İngiltere’de İstanbul’da çocuklar nasıl eğitim görüyorsa Isparta’ya da o eğitimi getirmeliyiz dedik. Büyük Başarı dershaneleriyle ortaklık oluşturduk. Bahçeşehir’in dünya markası olması nedeniyle Bahçeşehir ile anlaştık. Dünya ile yarışan nesiller yetiştirmek bizim sloganımız. Isparta’ya hayırlı olsun" dedi.

VATAN VE MİLLET SEVDALISI NESİLLER YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Özel Özaydın Temel Lisesi olarak 1 yılda çok büyük başarılara imza attıklarını belirten Özaydın, şöyle devam etti: "Çok emek verdik, çalıştık. Allah'a şükür bu işte de rüştümüzü ispat ettik. Daha 1 yıllık olan Özel Özaydın Temel Lisesi şu anda en iddialı öğrencilere sahip. 'En iyisini yapmalıyız' dedik. 'İngiltere'de, Almanya'da, İstanbul'da, Ankara'da torpilli çocuklar nasıl eğitim alıyorsa, Ispartalı çocuklara da bu eğitimi verelim' dedik ve yola çıktık. Isparta'nın köklü eğitim kurumu Büyük Başarı ile şirket evliliği yaptık ve bir marka arayışına girdik. Bahçeşehir Okulları gerçekten bir dünya markası olduğu kanaatine vardık. Türkiye'den bir dünya markası çıkması bizi oldukça etkiledi. Çünkü dünya markası olmak başka bir şey. Ispartamıza hayırlı-uğurlu olsun. Biz de o dünya markasına değer katacağız. Okul inşaat arsasısını SDÜ'den 29 yıllığına kiraladık. 13 bin 500 m2  inşaat sahamız var. İçinde her türlü ihtiyaca cevap verecek bölümler var. Bize güvendiğiniz için teşekkür ederiz. Bizler matematiği, fiziği, kimyayı, ingilizceyi çok iyi öğreteceğiz. Ama bir şeyden asla taviz vermeyeceğiz, ödün vermeyeceğiz. Erdemli, güvenilir, vatan ve millet sevdalısı nesiller yetiştirmede çok iddialı olacağız."

310 KİŞİLİK KONFERANS SALONU

Özaydın, 1.40 ölçülerinde yarı olimpik yüzme havuzu, ana sınıfları için de küçük havuz bulunduğu söyledi. 14x26 ölçülerinde kapalı spor salonu ve 2 açık spor salonu yaptıklarını belirten Özaydın, okulda heykel ve çamur atölyesi, rabor ve lego laboratuarı, cep sineması, müzik atölyesi, satrant kulübü ile eğitimi destekleyici unsurların yer aldığını belirtti. Özaydın, 310 kişilik konferans salonu bulunduğunu, salonda son teknoloji ses, havalandırma ve ışık sistemleri kullanıldığını söyledi.


Kaynak akdeniz gazetesi

ISPARTA HABER
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.