isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'NIN TARİHİ EVLERİ BİRER BİRER YOK OLUYOR!
ISPARTA
G.Tarihi: 30.04.2017 20:00
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve  Isparta Turizm Derneği Başkanı Fevzi Özdemir, Isparta'nın eski ve tarihi evlerininin birer birer yok olmasına sessiz kalmadı.

FEVZİ ÖZDEMİR YOK OLAN  ESKİ
ISPARTA EVLERİNİ BÖYLE YORUMLADI

''Sabah sabah dumanı tütüyordu daha,belliki dün akşam yanmış veya yakılmış.Şimdi hemen faili belli diyenler çıkar piyasaya.Tinerciler yakmıştır,yok kendiliğinden yanmış , v.s v.s bir sürü hep aynı söylenen.
Biz suçluyu aramıyoruz,bize göre belli,
Öncelikle atalarına saygı duymayan torunlar,(sakın kızmasınlar),devlet yap diye hibe para vermesine rağmen ilgilenmeyenler,
ayrıca ;yapamıyoruz ,ilgilenemem işim var diyenlere de bir çift sözümüz var,
satın ilgilenecek var dediğimiz zaman havaya girerek faiş yüksek fiyat isteyenler,ve önünüze düşmediğimiz ićin bizler,yetkimiz kadar.Hep suçluyuz. 
Eeéeee bu kadar mı, değil tabiki.
Ey Belediye; yıllardır söylüyoruz ,ÖPA diye bir proje var.Alın bu evleri,mal sahiplerine toplu konut kat karşılığı müteahhide verin,neticede vatandaşa karşılığını verin.Bu evleride alın ve bir tarihi eserler yaratın.Bu projeyi ÖPA yı, uygulayan İlleri saymayayım ,ama; atı alan Üsküdarı geçti.Göz göre göre bu eserlerin yanmasından yok olmasından mutlu olmayı artık bırakın.Bir becerin bu değerli evlerimizi eserlerimizi restore etmeyi de,hem Atalarımızın ruhları şad olsun,hem bizlerde mutlu olalım.Apartmanı dikmek kolay,diktirmekte,kat yuksekliği vermek te zaten kolay,biraz da bu pencereden bakın.Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı diyorsanız,Allah bildiği gibi yapsın.''


Görüntünün olası içeriği: ev ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: ateş ve gece

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.