isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'NIN ESERİ
ISPARTA
G.Tarihi: 08.09.2016 11:38
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Boğaziçi'nde eğitim alan öğrencilerin Etüt Merkezi'ne ve Özel Kurs'a ihtiyacı yoktur!

ISPARTA'NIN ESERİ

Okay Karaman, Ahmet Dayıoğlu, Tamer Sütçü, Sezgin Yılmaz ve Mehmet Çaylak nın kurduğu Boğaziçi Eğitim Kurumlan, Isparta'nın eseri; öz markası... Şu an Ortaokul ve Anadolu Lisesi düzeyinde eğitim- öğretim veren kuruluş, gelecekte "Erken Çocukluk" ve "İlkokul" da açacak.

İLK YIL % 100 BASARI
2015- 2016 Akademik Yıl’da Ezgi Özen, 6 ana dersten 120 sorunun tamamına doğru yanıt verdi. Türkiye 1 ’incisi olmayı başardı.
Üniversite maratonu için de aynı başarı grafiği devam etti. YGS’ye 106 öğrencimiz katıldı Tamamı 180 baraj puanım aştı.
LYS oturumlarına katılma hakkı kazandı.
YGS’de Zeynep Çayırçimen Türkiye Derecesi yakaladı. Zira Çayırçimen YGS Il’de Türkiye 177’ncisi oldu.
LYS oturumlarında da aynı başan grafiği çizildi Daha ilk yılda 73 öğrencimiz,Biz İsparta Boğaziçi Eğitim Kurumlan olarak diy
oruz ki:
Ortaokul öğrencilerinin İLK MEŞ'ALE 1998: İsparta Boğaziçi Eğitim Kurumlan’nda görev yapan Öğretmenlerin büyük bir kısım 1998 yılından bu yana birlikte çalışıyor.
açılan BoğaziçiEğitimKurumlan TEOG ve YGS’de yüzde 100 başan kaydetti. LYS’de ise başan bandı yüzde 85’i geçti. Kumcu Temsilci Okay Karaman, Boğaziçi’nde eğitim alan öğrencinin ekstra Etüt Merkezi ve Özel Kurs’a gitmesine gerek olmadığım söyledi.

İŞTE OKURUM
1998 yılından bu yana özel eğitim- öğretimde birlikte çalışan İsparta Boğaziçi Eğitim Kurumlan Yönetim ve Öğretmenleri, Isparta’nın öz markasını inşa etmeyi başardı:
Isparta Boğaziçi Eğitim Kurumlan
40’ı Öğretmen olmak üzere memur ve idari departmanlar dâhil 49 kişinin görev yaptığı Boğaziçi Eğitim Kurumlan TEOG ve YGS’de yüzde 100 başan yakaladı. Aynca her 2 alanda da Türkiye dereceleri çıkarmayı başardı.

ETÜT MERKEZİ ÖZEL KURS İHTİYACI YOK
İsparta Boğaziçi Eğitim Kurumlan Temsilcisi Matematik Öğretmeni Okay Karaman, TEOG’ta yüzde 100 başan kaydettiklerim söyledi.
İlk yılında (2015- 2016 Akademik) 32 öğrenci mezun verdiklerim anlatan Karaman, şöyle dedi:
7 öğrenci Fen Lisesi’ne yerleşti 25 öğrenci de Anadolu Lisesi’ne yerleşti Başarı oranı yüzde 100 üniversitelerin bir yükseköğretim pro-gramına yerleşmeyi başardı. Başan grafiğimiz yüzde 80 bandının üzerinde gerçekleşti Aslında bu oran çok daha yüksek Zira Türkiye’de En Yüksek Puan alan 20 Bin kişi araşma giren bir öğrencimiz bu yıl tercih yapmadı Mühendislik Alanlarından FizikTedavi Rehabilitasyon’a kadar her programa rahatlıkla yerleşebilecek bir puan alan öğrencimiz sadece ve sadece Tıp’ı istediği için bu yıl tercih yapmadı.Yine Sivil Havacılık, Harp Okulu gibi birimleri tercih eden öğrencilerimiz de var Onlan da hesaba katacak olursak LYS Yerleştirme oranlan yüzde 90’lan aşıyor.Ki bu çok büyük başan Bize kıvanç ve güven veriyor
Etüt Merkezi’ne Üniversite’ye hazırlanan öğrenci-lerin de Özel Kurs’a asla gereksinimi yok Biz tüm o eğitimleri burada veriyoruz
Öğrenci ailelerimize de söylüyoruz: Ekstra Etüt Merkezi ve Özel Kurs’a göndermeyin Eğer öyle bir fikriniz var ise çocuğunuzu özel okula vermeyin.

ISPARTA'NIN ÖZ MARKASI
İsparta Boğaziçi Eğitim Kurumlan’nın, İstanbul merkezi bir yapı ol-madığım anlatan Kumcu Üye Mehmet Çaylah da şöyle dedi:
Boğaziçi, İsparta’nın bir eseridir. Bir değeridir.Biz 1998 yılından bu yana birlikte çalışıyoruz 2015- 2016 Eğitim- Öğretim Yıh’nda da Boğaziçi Ortaokulu ve Anadolu Lisesi’ni kurduk.Yayın dışında her hangi bir nokta ile bağımız yok Tamamen Isparta'nın eseridir.

ÖĞRETMEN KÖKENLİ BİR KURULUŞUZ
Boğaziçi’nde Kurucu 5 üye var. Tamamı Öğretmen Ve bizim temel farklarımızdan birisi de hepimiz derslere girmeye devam ediyoruz.
Cennet Vatan Türkiye Cumhuriyeti’ne aydın nesiller yetiştirmek için çalışıyoruz. Henüz ilk yılda kaydettiğimiz yüksek başan ne denli doğru yolda olduğumuzun net bir göstergesidir.
Güvenle, eğitim ve aydınlık meş’alesini taşımaya devam ediyoruz.”

Akdeniz

ısparta haber

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-sarkuteri-peynir-zeytin-urunleri

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR