isparta-oto-ekspertiz
Isparta'daki Yüzlerce Kişiye İş Kapısı KPSS Şartı Yok!
ISPARTA
G.Tarihi: 26.07.2016 13:44
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Sağlık bakanlığı kamu hastanelerine kpss siz personelalımıSağlık Bakanlığı’na on binlerce personel alımının yolu açıldı. Şehirhastanelerinde görev yapacak personellerin başvuruları 2016 yılında başlayacak.
 
Ankara Bilkent ve Etlik,Yozgat,Elazığ,Adana , Gaziantep,Konya, Manisa,İstanbul Başakşehir, Isparta, Kocaeli, İzmir Bayraklı, Bursa,Kayseri ve Mersin’de inşaatı süren 27 bin yatak kapasiteli 16 ŞehirHastanesinin, 2016-2017 yıllarında hizmet vermeye başlayacağı ,2018 yılı sonunakadar da Türkiye genelinde toplam 43 bin yatak kapasiteli 34 şehir hastanesi vatandaşların hizmetine sunulacak olmasından dolayı on binlerce işsize işkapısı olacaktır.
 
Hastanelere sekreter,güvenlik görevlisi,temizlikpersoneli,veri elemanı,klinik destek personeli,alınacaktır.personel alımlarınınsınavsız yapıldığı düşünüldüğünde KPSS’siz alımla devlet kapısının da yoluaçılmış olacaktır.
 
Alınacak personellerin taşeron olarak alınması bir eksiolarak görünse de önümüzdeki yıllarda taşeronların kadroya alınmasıbeklenmektedir. Hastanede çalışan personeller asgari ücretle çalışmaktadır.
 
Personel alım ihaleleri genel sekreterlikler tarafındanyapıldığından başvurularında genel sekreterliklere CV bırakarak yapılması gereklidir.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.