isparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA ZABITADAN KALDIRIM İŞGALİNE ÖNLEM
ISPARTA
G.Tarihi: 02.06.2016 13:48
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Isparta BelediyesiZabıtaMüdürlüğü ekipleri, şehir merkezindeki kaldırım işgallerinin önlenmesi, teşhir malzemelerinin kaldırılması amacıyla çalışma başlattı. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarına hız veren Zabıta Müdürlüğü ayrıca, ramazan ayının gelmesi dolayısıyla artan dilencilere karşı da önlemlerini arttırdı, yakalanan dilenciler müdürlüğe götürülerek gerekli işlemleri yapılıyor. Yine ramazan ayı dolayısıyla da fırınlar başta olmak bugüne kadar devam eden rutin denetimler sıklaştırıldı.

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezindeki cadde ve sokaklardaki esnafları kaldırım işgallerine karşı uyardı. İşgaller kaldırılırken, herhangi bir cezai işlem uygulanmadı, sorunun çözümü karşılıklı diyalogla sağlandı ve ikinci kez ihlal durumunda cezai işlem uygulanacağı bildirildi.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri ayrıca yaptığı denetimler kapsamında görme engelli ve engelli geçişlerini kapatan tabela, araç ve motosikletler üzerinde de uygulama gerçekleştirdi. Bunun yanında yaklaşan ramazan ayı dolayısıyla şehirde son günlerde artış gösteren dilenciler üzerinde de çalışma gerçekleştiren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yakaladığı dilencileri işlem yapmak üzere müdürlüğe götürdü. Pazartesi günü başlayacak olan ramazan ayı dolayısıyla bugüne kadar fırınlar başta olmak üzere imalathanelerdeki rutin denetimlere de hız verildi.

Yapılan çalışmaları değerlendiren Isparta Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu, “Öncelikle yaya kaldırımları ve yaya geçişlerinin açılması, kaldırım işgallerinin önlenmesi amacıyla çalışma başlattık. Teşhir amacıyla sergilenen ürünlerin kaldırılması amacıyla esnafı uyardık ve kaldırılmasını sağlıyoruz. Bunun yanında ramazan ayı dolayısıyla şehir merkezindeki dilencilerin sayısında da artış gözlenmekte. Bunlara yönelikte çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmekte. Esnafımızı hem denetleyerek, hem de hallerini hatırlarını sorarak çalışmalarımızı karşılıklı ahenkle sürdürüyoruz. Zabıta arkadaşlarımızın uyarılarını anında dikkate alarak, hiçbir ceza yemeden şehir kaldırımlarını gerçek sahiplerine bıraktılar. Isparta’mız yaşanabilir şehirlerarasında birinci ve bunun devam etmesi için bir esnafımız yerleri süpürdüğü bir fırçayı ağaca asmazsa, boş kasayı yol kenarına koymazsa, reklam tabelasını çıkarmazsa kaldırımı temiz tutarsa bu şehrimiz birinci kalmaya devam eder. Belediye olarak duyarlı davranan esnafımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Sayın Başkanımızda bu konuda ‘esnafımızı ikaz edeceğiz, onlar zor durumda ancak olumsuzlukları da gidermesi gerek. Esnafa karşı davranışlarınıza dikkat edin, son safhada sorun yaşanıyorsa işleme dönüştürün’ şeklinde bize devamlı telkinde bulundu. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz. Ramazan ayı dolayısıyla da denetimlerimiz devam edecek. Gıda temizliği sağlık açısından en önemli faktörlerden birisidir. Bu noktadaki çalışmalarımız sürüyor” dedi.




Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-sarkuteri-peynir-zeytin-urunleri

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR