isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da ''SINAVSIZ HAVA SAHASI'' TİYATRO OYUNU SAHNE ALDI
ISPARTA
G.Tarihi: 15.06.2016 23:27
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

SINAVSIZ HAVA SAHASI

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından belediye bünyesinde oluşturulan Belediye Tiyatrosu, ‘3 İyi Arkadaş’ isimli son oyununun ardından 5. oyunu olan ‘Sınavsız Hava Sahası’nı izleyenlerin beğenisine sundu.

Bugüne kadar ‘Türkçem Eyvah’, ‘Ehliyet Senin Neyine Dön Şinasi Köyüne’, ‘Pırtlatan Bal’ ve ‘3 İyi Arkadaş’ isimli oyunları tiyatro severlerin beğenisine sunan Belediye Tiyatrosu son olarak yetişkin ve genç öğrencilere yönelik ‘Sınavsız Hava Sahası’ isimli oyunu sahneledi.

Isparta Belediyesi Kültür Sineması Salonu’nda saat 10.30’da sahnelenen oyunun yazarı Miyase Sertbarut, yönetmenliğini ise Isparta Belediyesi Tiyatro Hocası Evrim Kargı yaptı.

‘Sınav’ isimlerinin kısaltmaları ile ilgili trajikomik olayların ele alındığı, eleştirilerin yapıldığı ve sınav koşturmalarından gençlerin dile gelip söyleyemediklerini anlatan oyunda Ali Eryılmaz, İlker Büyükyavuz, Ahmet Kubilay, Çiğdem Ersoy, Fatih Özerk, Sevil Kılınç, Gizem Coşkun, Betül Gülpınar, Hüseyin Çalıkuşu, İlker Atalay ve Kadir Çeviker rol aldı.






Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.