isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
ISPARTA'DA ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ MESLEĞİNE TALEP ARTTI
ISPARTA
G.Tarihi: 18.12.2018 20:21
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISPARTA'DA ÖZEL GÜVENLİĞE TALEP ARTTI

Isparta'da özel işletmeler, okullar, hastaneler, öğrenci yurtları gibi kurum ve kuruluşlarda özel güvenliğe talep her geçen gün artıyor.
Çeşitli sınavlarla veya mülakatlarla,  silahlı-silahsız özel güvenlik eğitimi almış sertifikası olan kişilere buralarda istihdam sağlanıyor.
Artık Türkiye'de özel güvenlik görevlisi bir meslek haline gelirken gün geçtikçe önemi ve bu mesleği yapan kişilere de talep artıyor.

13 YILDIR ISPARTA'DA EĞİTİM VERİYOR

 Isparta'da 13 yıldır güvenlik sektöründe faaliyet gösteren ve Özel Güvenlik Eğitimi veren Akel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu yöneticisi Hadi Büyükkaytan ,özellikle AVM'lerde, kamu kurumlarında ve halka açık kontrollü alanlarda güvenlik görevlisi ihtiyacının arttığı ve bu bağlamda da mesleğe ilginin yoğun olduğunu söyledi.

Ayrıca Büyükkaytan, özel güvenlik görevlisi olarak çalışmak,bilgi almak veya bu mesleği yapmak isteyenlerin Akel Özel Güvenlik Eğitim Kurumuyla iletişime geçmesini tavsiye etti.

Akel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu: 0 532 255 64 03










 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.